De mooiste bloempotten voor binnen en buiten

Inspiratie tijd: 3 minuten

Voor onze tuin makeover wilden we ook een aantal mooie potten neerzetten. Maar waar kies je nou voor en wat past er mooi bij de tuin? In deze blog vertel ik je er meer over en laat ik onze aanwinsten zien! Kijk je mee?

Bij het inrichten van de tuin heb ik op een aantal punten gelet. Zo wilde ik een mooie combinatie van verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan het lichte grind, de houten overkapping, de bamboe schutting, gras en tegels. De potten moesten er wel goed bij passen, maar toch wilde ik niet dezelfde tinten terug laten komen. Ik wilde echt gaan voor een mooi contrast. Al snel kwam ik de prachtigen Lux potten tegen van Capi Europe. 

Over Capi Europe 

Bij Capi Europe kun je terecht voor de allermooiste potten, voor zowel binnen als buiten. Elke pot heeft een prachtig en uniek design, waarmee je ook heel goed kunt combineren. De potten zijn lichtgewicht én -heel handig- weersbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, jouw potten blijven mooi. 😉 

Onze potten

Zoals ik al zei was ik gelijk helemaal weg van de Lux potten. De potten zien er erg zwaar uit, maar zijn lichtgewicht! De strakke uitstraling sprak me vooral erg aan en de donkere kleur vind ik prachtig. Het springt er echt uit! We hebben twee hoge potten, waarin we eucalyptus boompjes hebben geplaatst. De pot is maar liefst 100 cm hoog en is echt een prachtige eyecatcher! 

Wil je liever een lichtere variant? Ook dat is mogelijk! Je kunt ook kiezen bij deze pot voor en lichtgrijze kleur. 

Daarnaast hebben we nog een andere pot, in dezelfde stijl. Alleen het formaat is anders: de Luxe Vase Envelope. Deze pot hebben we op het grind staan en het staat zo mooi voor het bamboe! 

Planten maken je tuin toch echt af. Het hoeft niet gelijk helemaal vol te staan, maar je kan ook gewoon kiezen voor een aantal bloempotten en een stukje gras, zoals wij hebben. Het staat in ieder geval gelijk heel gezellig! Ik kan niet wachten tot we weer lekker buiten kunnen genieten in het zonnetje, van onze fijne tuin. 

Wat vind jij van onze nieuwe potten van Capi Europe? Voor meer inspiratie en informatie kun je een kijkje nemen op hun website! Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Op vakantie in eigen land

Het idee van kamperen geeft mij kriebels. En daarmee bedoel ik geen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *