De lente komt er weer aan!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het duurt niet lang meer voordat de lente begint! Zo fijn! Je zou het haast niet geloven door deze kou, maar toch is het tijd om je tuin voor te bereiden op de lente. Bij vidaXL kwam ik een aantal leuke dingen tegen die hierbij kunnen helpen. Deze wil ik graag met jullie delen.

 

Bereid je tuin voor op de lente

Het is weer bijna tijd voor lange avonden doorbrengen in de tuin of het chillen in de zon. Dit wil je natuurlijk wel in een tuin doen die een gezellige sfeer heeft. Je kunt dit creëren door bijvoorbeeld nieuwe tuinmeubels aan te schaffen, je zonnescherm te vervangen of een mooie nieuwe parasol. Natuurlijk kunnen planten niet ontbreken in een tuin en is bijvoorbeeld een mooie rozenboog een musthave! I’ll show you!

In deze blog geef ik je handige tips voor hoe jij je tuin weer klaar kunt maken voor de lente. Jouw tuin heeft immers veel te verduren gehad de afgelopen winter. 😉

#1 Tuinmeubels

Om je tuin voor te bereiden op de lente is het slim om tuinmeubels te hebben. Misschien zijn een aantal tuinmeubels kapot gegaan afgelopen winter. Tuinmeubels kunnen eigenlijk niet missen in een tuin. Hoe lekker is het om thuis te komen en dat je dan lekker in de tuin kan zitten in een fijne stoel of loungeset. Deze loungeset vind ik erg mooi! Voor een grote tuin is deze loungeset heel handig en het hele gezin kan er van genieten.

Heb je een iets kleinere tuin of ben je met weinig mensen thuis, dan is het fijn om een meubelset te hebben dat niet al te groot is. Bij vidaXL kwam ik dit setje tegen.


Door dit setje in een hoek te zetten creëer je een gezellige sfeer in je tuin net zoals je hierboven ziet. Met een aantal mooie planten maak je het al helemaal af! Love it.

#2 Rozenboog in je tuin

Zoals ik net al vertelde kunnen planten en bloemen niet missen in een tuin. En hoe mooi is het om een rozenboog in je tuin te hebben. Wanneer alles in de bloei staat wordt het in de lente een super mooie plek om te zitten. Je kunt de boog ook gebruiken voor een ingang. Het wordt een echte eyecatcher voor je tuin!

#3 Buitenspeelgoed

Voor de kids is het natuurlijk ook fijn om iets te hebben om mee te spelen in de tuin. En, een schommel of touwladder kan daar niet bij ontbreken. 😉 Het liefst wil je natuurlijk wel speelgoed dat er ook nog leuk uit ziet. Ik laat je hieronder een aantal zien die ik tegenkwam!

Ben jij klaar voor de lente?

Kijk op de site van vidaXL voor meer inspiratie en tuinmeubels! Van 21 februari tot 18 maart heeft vidaXL een hele leuke campagne. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor buiten leven, buiten speelgoed en buiten meubels.

Super leuke spullen voor in de tuin allemaal! Ik heb nu al zin in de lente! Jullie ook?
Liefs Eva

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met vidaXL. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé oplossing om iets aan de muur op te hangen!

Ken je dat gevoel: je wilt graag iets ophangen aan de muur,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *