De beste tuinverlichting!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het wordt weer lekker weer en dat betekent: heerlijk naar buiten! Hou jij er ook van om ‘s avonds tot laat in de tuin te zitten met vrienden of familie? Dan mag de juiste tuinverlichting niet ontbreken. Vooral als het schemerig wordt en je een gezellige sfeer wilt behouden. In deze blog licht ik de beste tuinverlichting uit van Lampentotaal. Benieuwd? Lees gezellig mee!    

Verlichting om het huis

Hoe fijn is het als je oprit voorzien is van goede verlichting? Naast dat het erg praktisch is om verlichting te hebben, geeft het ook erg veel sfeer. Het laat ook zien dat er geleefd wordt en dat er mensen thuis zijn. Inbrekers staan liever niet in het licht. Ideaal dus! Deze mooie verlichting is daarom perfect geschikt voor in een (voor)tuin of voor een oprit. Ik kwam deze verlichting tegen bij Lampentotaal. Als je geen ‘standaard buitenverlichting’ wilt zou ik kiezen voor In-lite tuinverlichting. Deze verlichting richt zich vooral op het effect dat licht geeft en zorgt altijd voor een bijzondere sfeer.    

Niet alleen op de oprit of in je voortuin wil je goede verlichting hebben. Dat wil je natuurlijk ook in de paden. Heb je een pad zoals op de onderstaande foto die naar je tuin toe loopt? Dan snap ik dat het moeilijker is om je tuin te vinden in het donker! 😉 Zorg daarom voor voldoende licht op het voetpad. Zo voorkom je dat je struikelt over takken of stenen.    

Relax time

Wat ik eerder al zei: ik geniet er zo van om een avondje buiten te zitten met goed gezelschap. Gezellig kletsen met een hapje en een drankje. Ik miste zelf alleen nog iets in mijn tuin, want ik merkte dat alleen kaarsen niet genoeg licht gaven. Ik wilde daarom goede verlichting met een gezellig sfeerlicht. En die heb ik gevonden! Ik kwam terecht bij deze onderstaande Wedge Dark lampen. Zie je wat een sfeer de lampen geven als je er drie naast elkaar hangt? Bovendien past het perfect bij een donkere schutting/veranda.

Put it in the spotlight!

Heb je een terras/veranda die je iets gerichter wilt verlichten? Dan zijn deze lampen perfect voor in jouw tuin. De lampen zijn namelijk te verstellen, dus je kunt de lampen in elke richting op kantelen. Dit is meer dan een lamp in je tuin. Het is als het ware een echt sieraad, het staat namelijk super elegant door het ronde design. Je kunt de lampen op meerdere plekken bevestigen. Bij elke lamp wordt namelijk een grondpen en een design beugel geleverd. Op deze manier zijn de lampen ook makkelijk te bevestigen op een muur, schutting of in de grond.

Krijg jij ook al zo zin in de zomer na het lezen van deze blog? Ik in ieder geval wel! Welk van de mooie lampen is jouw favoriet? Bekijk deze en nog veel meer lampen bij Lampentotaal! De lampen zijn trouwens eenvoudig aan te sluiten. Dit komt omdat het een laag voltage is; er is geen elektricien voor nodig! 😉   

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Lampentotaal. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: de industriële stijl!

De  industriële stijl is gebaseerd op de fabriekshallen uit het verleden. Zo...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *