Corf: functionaliteit, circulariteit en design gaan prachtig samen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Stel je voor: je zit op een zomeravond met je vrienden en familie in de tuin. Het wordt een beetje fris en je hoort de krekels tjirpen. Heerlijk om nu met z’n allen rond een warm vuurtje te zitten! Corf is perfect voor deze avonden én een echte eyecatcher voor in jouw tuin of op het terras. 

 

Dit is Corf

Corf is een startup bedrijf in vuurkorven, waarbij functie, duurzaamheid en design hoog in ’t vaandel staan. Deze waarden worden alle drie gecombineerd in werelds eerste circulaire en design vuurkorf in kleur, genaamd Corf. Corf is…

  • circulair, doordat gebruik gemaakt wordt van uitgedraaide wasmachine trommels die anders op de stort waren beland. Een duurzaam en uniek concept dus!
  • design, vanwege zijn elegante ronde vormen, maar naast zwart ook in prachtige stijlvolle kleuren te verkrijgen is. Zo is er voor iedere stijl wel een passend design.
  • een sfeervol vuur, vanwege zijn ontwerp met gaatjes rondom zuigt hij perfect lucht aan en zorgt voor optimaal zicht rondom voor iedereen. 

Kortom: Iedere Corf heeft dus zijn eigen stijl en bijzondere details. De collectie bestaat uit allerlei mooie, hittebestendige kleuren en dát maakt Corf uniek. De vele gaatjes zorgen voor een optimale verbranding, minder rookontwikkeling en voor een mooi zicht op de vlammen voor iedereen! Geen geroeste vuurbakken meer, maar een stoere en elegante vuurkorf die past bij iedere tuininrichting. Een sfeervolle avond bij de Corf, samen met jouw geliefden. 

Ook marshmallows roosteren is geen probleem. Zie jij jezelf al samen met je vrienden bij het vuur genieten van heerlijk geroosterde marshmallows? ;-). Kijk in de webshop voor alle modellen en kleuren die nu beschikbaar zijn en vind een design wat past bij jouw stijl! Corf is a unique piece!

Een nieuw leven

Oude wastrommels omtoveren tot een stijlvolle eyecatcher… Dat is gelukt met Corf! In Nederland worden per jaar 500.000 wasmachines verkocht en dus ook afgedankt. Corf wil deze uitgedraaide wastrommels upcyclen tot stijlvolle vuurkorven. Het is extra leuk dat een oud afgedankt product weer een nieuw leven ingeblazen wordt. Hiermee wordt bespaard op de productie van een nieuwe vuurkorf én wordt er een steentje bijgedragen aan een circulaire economie. Win-win!

Hoe combineer je dit in je tuin? 

Ik kan me goed voorstellen dat je jouw tuin leuk wil inrichten: het moet goed bij elkaar passen, verschillende toffe items terug laten komen en natuurlijk ook stukje persoonlijkheid terug laten komen. Maar hoe doe je dat? Mijn tip is om verschillende items te combineren. Heb je een mooie loungeset? Combineer dit met leuke, opvallende kussens. Misschien is een blauwe tint wil iets voor jou bijvoorbeeld. Dit kun je weer leuk terug laten komen in bijvoorbeeld de blauwe Corf, blauwe kaarsen en een mooi tafelkleed. 

Wat vind jij van Corf? Laat het weten in de reacties. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een feestje met Vacu Vin

Ik denk dat ik niet alleen voor mezelf spreek als ik zeg...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *