Sterk Online bij Nordik Living Style Event

Inspiratie tijd: 3 minuten

Op 26 en 27 november is het zo ver: Nordik Living Style Event! Ken jij het event al? Tijdens deze dagen kun je – uiteraard – shoppen, enorm veel inspiratie opdoen en genieten van lekker eten! Wat wil je nog meer? 😉 Uhm… Sterk Online natuurlijk! Goed nieuws, want Sterk Online is ook te vinden bij het Nordik Living Styling Event. 😉

Om je alvast een impressie te geven van wat Sterk Online je tijdens deze twee dagen te bieden heeft, zal ik in deze blog jullie wat beelden en informatie geven over de merken die je bij hen vindt tijdens deze dagen! Bij de stand van Sterk Online vind je o.a. de volgende merken: Ox Denmarq, Artek, Fabula Living en Georg Jensen. Daarnaast zullen er nog andere accessoires zijn!

new-freya-insitu

Ox Denmarq

Zoals de naam het al zegt, is het Ox Denmarq een Deens merk. Een tijdje geleden heb ik jullie in deze blogpost al eens wat verteld over dit leuke merk. De eerste ontwerpen werden voornamelijk gemaakt van hoogwaardig plantaardig gelooid leer in combinatie met roestvrij staal en hout. Inmiddels zijn ze enorm gegroeid en hebben ze ook hun assortiment uitgebreid. Ox Denmarq heeft bijvoorbeeld hun collectie stoelen en tafels uitgebreid met materialen zoals marmer, messing en koper.

schermafbeelding-2016-10-10-om-15-58-33

Artek

Het tweede merk dat je zult vinden bij de stand van Sterk Online is Artek. Dit merk is opgericht in 1935 met als doel het bevorderen van design meubels. Deze meubels zijn geïnspireerd door het functionalisme. Zoals Artek zelf aangeeft: “het doel is om meubelen te verkopen en de moderne cultuur van bewoning te bevorderen door tentoonstellingen en andere middelen”. Indrukwekkende, functionele design meubelen!

artek_kaaricollection_c_studio_bouroullec

Fabula Living

Fabula Living: de naam is alleen al prachtig! Vind je niet? Fabula Living maakt moderne tapijten die je goed kunt combineren met de Scandinavische stijl. Dit merk staat bekend om hun prachtige kwaliteit! Er wordt onder andere samengewerkt met Lisbet Friss, een Deense textielontwerpster.

schermafbeelding-2016-10-10-om-15-39-53

Georg Jensen

En, als laatste: Georg Jensen. Een merk met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar. Bij Georg Jensen vind je de mooiste kandelaars en vazen, gemaakt van messing en rvs. De beste kwaliteit, met een tijdloos design. Een combinatie van functionaliteit en schoonheid!

gj_living_ss16_ilse_bredde

Ga jij ook naar het Nordik Living Style Event? Als je voor 15 oktober je kaarten koopt, dan krijg je ook nog een beetje korting! Dan kosten de kaarten slechts €5,20! Altijd mooi meegenomen! Bestel hier je kaarten!

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Eetkamerstoelen in de Scandinavische stijl

Laatst had ik het er toevallig nog met mijn zus (die haar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *