Lounge time!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is belangrijk om soms even de tijd voor jezelf te nemen. Eventjes relaxen en niets doen! Hoe kun je dat nou beter dan op een fijne lounge stoel? Dat begrijpen we als geen ander. In deze blog lees je meer over de mooiste lounge stoelen van Sterk Online.

Loungen in stijl

Wat een prachtige fauteuils en lounge stoelen kwam ik tegen bij Sterk Online! Sterk Online heeft allerlei design meubels in hun webshop en ik wil mijn favorieten in deze blog uitlichten. De stoelen zijn vooral gericht op de Scandinavische stijl, maar ik weet zeker dat je het ook goed kunt combineren met andere stijlen. Ik laat het je zien!

Sterk0

Black is always a good idea

… althans dat vind ik! Zwart kun je namelijk goed combineren met andere kleuren en stijlen. De onderstaande fauteuil, Gubi Beetle, is daar een mooi voorbeeld van. Wil je liever geen zwart? Je kunt de Gubi Beetle zelf samenstellen, want er zijn meerdere frames en stoffering mogelijkheden.

Sterk1

Cognac kleur

Ik zie steeds vaker de cognac kleuren voorbij komen en zelf heb ik ook een bank in deze kleur. Het staat zo sfeervol! Vooral als je een licht interieur hebt. Daarnaast kun je de cognac kleur goed combineren met koele kleuren, zoals blauw en groen.

Sterk3

Deze vlinderstoel is ook gaaf in de cognac kleur!

Sterk4

Een strak en basic design? Deze fauteuil is ook een van mijn favorieten!

Sterk5

Kies kleur!

Uiteraard hoeft het niet allemaal zwart of cognac kleur te zijn, want je kunt ook kiezen voor een mooie kleur. Het is maar net wat bij jouw interieur past! Zoals deze diepblauwe stoelen.

Sterk6

Wat voor een fauteuil zou jij kiezen? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sterk Online. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een halmeubel voor jouw hal

Een hal kan soms erg saai zijn, vind je niet?! Misschien mis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *