Het mooiste bed voor jouw slaapkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

De slaapkamer: een plek waar je naar toe gaat voor (slaap)rust en kalmte. Het is niet alleen een plek waar je komt om te slapen. Het is een plek om te ontbijten op bed, misschien nog even te werken, iets te lezen of een filmpje te kijken. De slaapkamer vind ik een centrale plek in huis waar zeker geleefd wordt! Ik vind het in ieder geval belangrijk om ervoor te zorgen dat de slaapkamer ook de nodige aandacht krijgt. Hoe maak jij jouw slaapkamer tot dé perfecte kamer?

Meubels voor de slaapkamer
Ik vind een aantal meubels in de slaapkamer erg belangrijk, waaronder nummer één: het bed. In mijn ogen moet het bed niet alleen heerlijk liggen, maar er ook nog eens mooi uit zien. Naast bedden zijn nachtkastjes, kledingkasten en leuke accessoires natuurlijk ook een must voor de slaapkamer! Wat vind jij? Ik vertel je graag meer over mijn musthaves voor een prachtige slaapkamer en dan specifiek: de mooiste bedden.

Het perfecte bed!
Bedden… Het zijn er zoveel en mijn probleem, zoals altijd, is dat ik ook erg veel leuk vind! Herkenbaar? 😉 Mijn oog viel op het Mississippi tweepersoonsbed in het beige. Dit bed heeft een afmeting van 160×200 cm. Ik vind dit een fijne afmeting: je kan er goed met z’n tweeën in liggen en je hebt ook nog eens voldoende ruimte om het bed heen (afhankelijk van de grootte van je slaapkamer natuurlijk). Het hoofdbord van het bed vind ik erg mooi: het zorgt voor een luxe uitstraling.  

maxbedden1 (1)

Het Alabama tweepersoonsbed is een ander bed die ik echt prachtig vind! Dit bed heeft een andere look dan het bovenstaande bed. Wat ik juist zo mooi vind aan dit bed, is de strakke uitstraling dankzij de rechte lijnen.

maxbedden2 (1)

Bij dit bed hoort ook een nachtkastje. Deze is in dezelfde stijl als het bed. Ik vind het erg mooi, maar het is een kwestie van persoonlijke smaak of je het nachtkastje bij het bed wilt of niet!

maxbedden3 (1)

Kortingscode van 20% korting!

Ben jij op zoek naar een nieuw bed? Speciaal voor onze lezers mag ik van MaxBedden.nl 20% korting aanbieden op de hele beddencollectie. Gebruik hiervoor de kortingscode “furnlovers” en de korting wordt verrekend bij de kassa. De kortingscode is geldig t/m 31 december 2015.

Ik zou zeggen: shopse! Een mooi bed gevonden? Deel het met Furnlovers via social media: ik ben erg benieuwd voor welk bed jij gaat of zou kiezen.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor het kopen van een kledingkast

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kledingkast moet je op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *