De slaapkamer fris en fruitig met Wasparfum

Inspiratie tijd: 3 minuten

Waarschijnlijk ken je Wasparfum inmiddels wel. We hebben er al vaker over verteld, want wij zijn er erg enthousiast over! Heerlijk voor de was natuurlijk, zodat jouw kleren superlekker ruiken. Maar wist je dat je jouw hele slaapkamer er een frisse geur mee kan geven? Ik vertel je er meer over! 

 

Frisse gordijnen

 

Eerder vertelde we al een keer dat je Wasparfum ook kunt gebruiken om gordijnen te wassen, als jouw gordijnen natuurlijk  gewassen mogen worden. Je slaapkamer is een plek waar snel stofvorming is. Stof van je kleding en beddengoed gaat al gauw in de gordijnen zitten. Als je je hele slaapkamer fris wil hebben, kun je jouw gordijnen een frisse wasbeurt geven met Wasparfum! Wanneer je ze hebt gewassen hiermee en je jouw raam open zet om te luchten, zal de geur zich door de hele kamer verspreiden. 

Beddengoed

Ook je beddengoed wil je graag fris en fruitig hebben. Je beddengoed verschonen is nog al een klus. Daarom is het fijn dat wanneer het bed helemaal is opgemaakt, het fris blijft ruiken en je niet iedere dag je beddengoed hoeft te vervangen! Je hoeft geen wasverzachter meer te gebruiken, want wist je dat dit schadelijk is voor de kwaliteit van het beddengoed? Een paar druppels van de wasparfum en je hebt een heerlijk ruikend bed. Je brengt een groot deel van je tijd in bed door en dat wil je niet in een muffe geur. Ik in ieder geval niet. 😉 Dat voorkom je met de geuren van Wasparfum for sure!

Diamante

Als je mij om advies vraagt, zou ik voor de Diamante geur kiezen in de slaapkamer. Deze geur zou je kunnen omschrijven als een allround geur. De geur kan goed gebruikt worden voor allerlei soorten textiel en in je slaapkamer heb je naast je gordijnen en beddengoed, misschien ook wel je kleding hangen. Tip: voor een échte frisse en fruitige slaapkamer, is het lekker om dezelfde geur voor alle wasjes te gebruiken. De geur bestaat uit een intens bloemig parfum, met houtachtige en witte musk ondertonen.

Geuren zijn natuurlijk persoonlijk. Iedereen heeft weer een voorkeur voor een andere geur – heel begrijpelijk. Misschien vind je het lastig om te bepalen voor welke geur jij moet gaan. Bij Wasparfum hebben ze handige proefpakketten, zodat je verschillende geuren kunt uittesten. Zeker een aanrader dus om in eerste instantie daar eens naar te kijken, zodat je zeker weet dat je een geur hebt die jou het meeste aanspreekt. 

 

Heb jij al gekeken bij Wasparfum? Klaar om te gaan wassen? Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb om een fris en fruitig gevoel te creëren in je slaapkamer!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Veilig en stijlvol met Intersteel

De uitstraling van je woning wordt al vanaf de voordeur bepaald. Daarom...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *