Welk matras past bij mij?

Inspiratie tijd: 2 minuten

Slapen op een comfortabel en goed matras is ontzettend belangrijk. Je brengt er aardig wat uurtjes op door en je wil voorkomen dat je lichaamsklachten krijgt. Maar welk matras past eigenlijk bij je? En waar moet je op letten bij het kiezen van een nieuw matras? In deze blog vertellen we je er meer over! 

 

Het juiste formaat

Natuurlijk is het erg belangrijk om het goede formaat te hebben. Een te klein matras in je bed dat kan natuurlijk niet. Let op de juiste lengte, zodat je niet met je voeten over de rand uitsteekt. Niets is vervelender dan het monster onder het bed. 😉 

 

Gewicht

Per persoon is verschillend welk matras goed en comfortabel ligt. Let hierbij ook op je gewicht. Bij een lichter gewicht kies je een zachter matras. En bij meer gewicht kun je beter kiezen voor een iets harder matras. 

 

Vergelijk! 

Mijn tip is om je online eerst eens te verdiepen in de mogelijkheden. Kijk welke matrassen en eventueel toppers er zijn, zodat je komt tot de juiste keuze. Ik kwam terecht bij morningstarsleeps.com en wat me direct opviel is dat ze voor iedereen wel het perfecte matras hebben.  

 

Warmte en allergieën 

Heb je het snel warm of last van allergieën? Dan is het slim om hier ook op letten. Kies voor een ventilerend matras, zodat je zo min mogelijk last hebt van je klachten. Meer weten over hoe je van jouw allergie afkomt? Neem dan even een kijkje op deze website. Wie weet heb je er wat aan! 

 

Welke matrassen van Morningstar Sleeps?

Laten we eens kijken naar de matrassen van Morningstar Sleeps! Allereerst heb je het Stellar matras. Dit matras is 25 cm dik en ideaal voor mensen die een matras willen waarbij ze alles in één keer hebben. Eigenlijk is dit matras voor iedereen geschikt. Heel erg fijn voor als je last hebt van allergieën of als je het snel warm hebt. Het matras is namelijk temperatuur- en vochtregulerend. 

 

Daarnaast heb je ook het Astro matras. Dit matras heeft een aanpasbare oplossing. Het matras is 18 cm dik en levert verschillende opties op het gebied van hardheid. Combineer het met een topper, zodat je aan beide kanten van het bed altijd de optimale slaapmogelijkheid hebt. 

 

Ik benoemde het net al, maar je kunt boven het Astro matras de topper van Morningstar Sleeps gebruiken, zodat je net iets meer comfort wil of als je bijvoorbeeld de spleet tussen twee matrassen wil wegwerken. De topper is 6 cm dik en zorgt ervoor dat je heel comfortabel ligt! 

 

Geef je slaapkamer een hotelgevoel

Om het helemaal af te maken is het natuurlijk supermooi om je slaapkamer een hotellook te geven. Wanneer je dan ‘s avonds naar bed gaat, lijkt het net alsof je je in een hotel bevindt. Kies voor donkere tinten en gouden accenten, dit geeft een luxueuze uitstraling. Love it. Bekijk bijvoorbeeld deze blog eens voor inspiratie! 

 

Hoe ziet jouw optimale slaapkamer eruit? En voor welk matras zou jij gaan? Ik ben benieuwd! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Wat is jouw stijl?

Wat is jouw stijl? soms vragen mensen mij dat, lastige vraag. Ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *