On trend: velvet fauteuil van Bold Monkey

Inspiratie tijd: 3 minuten

De velvet trend zijn jullie vast en zeker weleens tegen gekomen. Of misschien heb je zelf wel velvet meubels in huis. Toen ik aan de slag ging met mijn slaapkamer makeover, leek het me leuk om hier ook een mooie fauteuil te plaatsen. Niet veel later kwam ik in aanraking met Bold Monkey en zag ik een hele mooie fauteuil! Graag laat ik ‘m aan jullie zien en geef ik tips hoe je de velvet trend goed en gemakkelijk kunt combineren. 

Bold Monkey 

Om te beginnen is het misschien handig om meer te vertellen over dit mooie merk. Kennen jullie Bold Monkey al? Bij Bold Monkey vind je unieke, opvallende en prachtige meubels. Ik zeg uniek, omdat je dat in één opslag denkt als je het assortiment van Bold Monkey ziet. Hou je van het combineren van meubels, stijlen, kleuren, materialen? Bij Bold Monkey snappen ze dat maar al te goed. Je kunt kiezen voor een eyceatcher of je kunt ervoor kiezen om all the way te gaan en verschillende kleuren met elkaar te combineren. Het is maar net wat jij wilt. Ook heeft Bold Monkey een aantal limited editions waar ze maar een beperkt aantal van uitbrengen. Hiermee haal je dus een uniek exemplaar in huis. Zo gaaf! 

Velvet trend

En, dan… de velvet trend. Je ziet het eigenlijk overal terugkomen. Niet alleen op het gebied van interieur, maar bijvoorbeeld ook in de mode! Zoals ik net al even aangaf kan je verschillende meubels met elkaar combineren. Dat geldt ook voor velvet meubels. Als je dit toch iets te heftig vindt, zou ik kiezen voor één meubelstuk die past bij deze trend. Dat vind ik het mooie van velvet: je kunt jouw eigen combinatie maken, zodat het past bij jouw smaak en jouw interieur. 

Slaapkamer makeover 

We hebben onze slaapkamer een grote makeover gegeven. Het is van een redelijk saaie slaapkamer naar een echte kleurexplosie gegaan, inclusief donkerblauw plafond. Hiermee wilden we een hotelgevoel creëren. En, wat daar ook goed bij past? Velvet! Velvet heeft een luxueuze uitstraling en daarom vind ik het extra gaaf dat onze fauteuil van Bold Monkey hier nu staat te pronken. 

De fauteuil is de ‘Such a stud’ fauteuil. Wat een beauty. De stoel heeft een velours bekleding en matmessing poten. Daarnaast heeft de achterzijde goudkleurige studs. Dit maakt dat het echt een blikvanger is. Bovendien zit ‘ie ook nog eens heerlijk. 

Bij Bold Monkey vind je nog veel meer prachtige velvet fauteuils, maar ook velvet banken. Andere meubels die je in hun webshop vind: toffe bijzettafels, verlichting, vloerkleden en meer. Neem vooral eventjes een kijkje op hun website! 😉 

En, wat vinden jullie van onze nieuwe aanwinst? I love it. Liefs, Mariëlle. 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Mixen en matchen met eetkamerstoelen

Hi you! Verschillende stoelen mixen en matchen, het klinkt misschien een beetje...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *