Hoe zorg je voor een mooie en comfortabele slaapkamer?

Inspiratie tijd: 3 minuten

De slaapkamer is een plek waar je tot rust komt. Naast dat je er natuurlijk slaapt, wil je ook dat het gewoon een relaxte plek is waar je even kunt gaan liggen, een boek kunt lezen of een filmpje kunt kijken. Maar hoe zorg je er nou voor dat slaapkamer sfeervol en comfortabel is? Wij vertellen je er meer over! 

Sfeer in de slaapkamer

Een fijne sfeer in de slaapkamer is erg belangrijk. Op deze manier sta je met een rustig gevoel op. Zorg er in ieder geval voor dat je je spullen opbergt. Wanneer je bijvoorbeeld te veel kleren en schoenen laat slingeren, zorgt dit voor onrust. Niet alleen in je slaapkamer, maar ook in je hoofd. 😉 Oké: de kamer is opgeruimd. Nu is het tijd voor sfeer. Sfeerverlichting is in ieder geval onmisbaar. Een leuk lampje op je nachtkastje, een hanglamp of een vloerlamp… Het is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel plek je in je slaapkamer hebt. Naast sfeerverlichting staat het ook altijd extra gezellig wanneer je bijvoorbeeld wat meer kussens op bed legt, een mooi plaid en/of een vloerkleed. Kleed het dus leuk aan! 

Comfort in de slaapkamer

Een comfortabele kamer willen we allemaal! Een goede nachtrust is namelijk erg belangrijk. De basis is een goed matras. Zo moet je eigenlijk je matras iedere vijf jaar vervangen. Op ten duur gaat de kwaliteit van een matras namelijk achteruit. Tijdens mijn zoektocht naar een goed matras kwam ik uit bij Club 9. En zij zeggen zo mooi: “Club 9 vindt dat slapen slimmer kan.” Toen werd ik wel benieuwd. 😉 Club 9 maakt slapen slimmer voor het milieu en beter voor onze bankrekening. Bij Club 9 kun je namelijk terecht voor een betaalbaar abonnement. Ideaal! Voor minder dan €10,- per maand ben je lid en krijg je iedere vijf jaar een nieuw matras. 

Win-win met Club 9

En, misschien denk je nu “waarom win-win?”. Ik zal het je uitleggen! Club 9 heeft namelijk een affiliate model. Je krijgt als lid een uniek ID en hiermee kun je familie, vrienden en kennissen korting geven op een abonnement. Zelf krijg je per aangemeld lid €30,- kickback. Handig toch! Club 9 is dé slaapservice van nu: een betere prijs, een beter milieu en een beter matras. De basis van het matras bestaat uit een Hybridefoam en Firmfoam laag. Deze lagen zorgen voor de beste ondersteuning. Doordat het matras is afgewerkt met een unieke tijk, ontstaat de beste ventilatie! Bij Club 9 kunt je terecht voor zowel één als tweepersoons matrassen. De breedtematen zijn van 70 t/m 180 cm en de lengtematen zijn er in 200 en 210 cm. 

Hoe zit het met jouw matras?

Ben jij je bewust van de staat van jouw matras? Nieuwsgierig naar meer? Doe dan eens de test van Club 9! Het hebben van huisdieren, eten in bed, je intieme relatie… Het heeft allemaal effect op je matras! 

Bij Club 9 hebben ze verschillende matrassen. Op deze manier vind je altijd het matras dat past bij jouw slaaphouding. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met je rug, buik en zij. Hoe slaap jij het liefst? Kies bij jouw houding het juiste matras uit. Hieronder zie je drie verschillende soorten matrassen:

  • Doornroosje (zacht matras, Comfort GEL, rugslaper)
  • Draaier (medium matras, Comfort HR, zijslaper)
  • Katerslaper (stevig matras, LATEX, buikslaper)

We schreven al eerder een blog over het belang van een goed matras. Deze kun je hier nog eens lezen! Wij zijn niet de enige die enthousiast zijn over Club 9. Ook Merle van Girls-Things schreef hier een leuke blog over.  

Zou jij de slaap service van Club 9 ook wel willen? Maak dan nu gebruik van deze code: 5ZKY-HUNK-4TP4. Op deze manier krijg je 5% korting. Superleuk! Meld je nu aan

Hoe vaak vervang jij je matras? En, was jij bewust van het feit dat je iedere vijf jaar je matras moest vervangen? 

 


 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Unieke decoratie voor jouw interieur

Als ik denk aan het inrichten van mijn woning, vind ik het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *