Een warme sfeer in de slaapkamer…

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een nieuw seizoen zorgt er vaak voor dat men toe is aan verandering in huis. We merken vaak dat de slaapkamer niet direct op de eerste plek komt om hier verandering aan te brengen. Toch is deze ruimte ontzettend belangrijk. Juist omdat het de plek is waar je tot rust komt na een drukke dag. In deze blog laten we je een mooie makeover zien. Lees je mee? 

Ready for autumn! 

Is jouw huis al klaar voor de herfst? Ik vind het altijd leuk om weer extra kaarsen neer te zetten, een leuk plaid en mooie kussens. Tip: kies voor verschillende materialen als het gaat om sierkussens. Wissel af met leer, velvet en katoen. 

En, natuurlijk is kleur ook ontzettend belangrijk! Bij Vestingh Paint & Craft kun je terecht voor een breed assortiment aan kleuren. Dus ook hele mooie kleuren die perfect passen bij de herfst en winter. Stiekem vind ik deze kleuren eigenlijk mooi voor het hele jaar, omdat het zoveel gezelligheid uitstraalt en gelijk een thuisgevoel geeft! Kijk maar eens mee. 🙂 

Before

Dit is de muur vooraf. Vrij basic, omdat de muur wit was. Er stonden al wel wat woonaccessoires, maar ik vind dat deze hier nog niet echt uit springen.

Voor de makeover hebben we twee kleuren gebruikt. Er is gekozen om een soort frame wall te creëren met allerlei fotolijsten. Om hier een soort kadering aan te brengen, hebben we gekozen voor een rechthoek. Zoals ik al eerder aangaf hebben we de verf van Vestingh Paint & Craft gebruikt, namelijk hun LAB Eco Wallpaint. Het rechthoek is in de kleur Soft Fern (314). De kleur daar omheen is Mud Soldier (46). Ik vind de combinatie erg mooi! 

Een verrassende combinatie, vind ik! Zo zie je maar dat je het soms echt moet DOEN! Je brengt zoveel sfeer in de slaapkamer. We love it! En, extra tof: Vestingh zet zich in om de CO2-uitstoot te beperken. Dit doen zij door middel van de ECo Footprint. Hiermee weten ze exact hoeveel hun LAB Eco Wallpaint heeft. De LAB Eco Wallpaint is verbonden aan de Vestingh Foundation: met elke 5 liter verkochte LAB ECO verf kunnen zij één persoon voorzien van zuiver drinkwater. Lees daar hier meer over! 

Bij Vestingh kun je ook terecht voor alle verfbenodigdheden: handig! Als je ook zo’n vlak wilt maken, raden we je aan om goed schilderstape te gebruiken. Dan voorkom je dat er verf onder kan komen of dat je de geverfde muur beschadigd! 

Check wat een verschil! 

                                         BEFORE                                                                             AFTER

Finishing touch: woonaccessoires

Maak het helemaal af met mooie woonaccessoires die goed bij het seizoen passen. Een gedroogde berenklauw bijvoorbeeld! Maar zoals ik eerder al aangaf staan kaarsen ook fantastisch bij deze warme sfeer. 

Wat vind jij van deze make-over? Begint het ook te kriebelen om aan de slag te gaan? 😉 We zijn benieuwd naar jouw makeover! Liefs. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Buitenleven

Wauw, gaaf dat ik mijn passie voor interieur en styling vanaf nu...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *