Jouw droom kledingkast

Inspiratie tijd: 2 minuten

Je herkent het vast wel. Een overvolle kledingkast die altijd rommelig oogt. Overige kleren gooi je dan maar op een stoel die in de slaapkamer staat. Volgens mij hebben we allemaal wel “de kledingstoel” in de slaapkamer staan. 😉 Je kledingkast is dan ook een van de belangrijkste meubels in jouw slaapkamer. Zonder kast is er geen orde. Struggle jij hier ook mee? In deze blog vertel ik je graag wat meer over de perfecte kledingkast. 

 

Jouw droomkast

Van de ideale kledingkast wil je genoeg opbergruimte en moet de kast ook een mooi design hebben, zo’n grote kast is natuurlijk niet onopvallend in je slaapkamer. Bij Furnea ben je dan zeker bij het goede adres! Furnea heeft veel mooie kledingkasten, maar de Jutzler Smoke Draaideurkast is de echte droomkast!  

 

Wat maakt deze kast uniek? 

De Jutzler Smoke Draaideurkast is een Zwitsers design kledingkast. De kast blinkt dan ook uit door het model en design. De basiskleur van de kast is mat zwart. Het glas in de deuren is rookglas, dit zorgt voor een extra chique uitstraling.

Wanneer je gaat kijken naar de binnenkant van de kast, zul je zien dat er veel opbergruimte is. Naast de hangplekken, heb je plek voor opgevouwen kleding en nog verschillende lades. Maar dit is nog niet alles. Deze kast is namelijk in te richten naar jouw wens! Heb je bijvoorbeeld naast de lades ook nog graag ledverlichting, of vind je dat eigenlijk niet nodig, maar wil je wel graag een rek voor jouw riemen? Dat is allemaal geen probleem! De luxe kledingkast is namelijk in alle maten en opstellingen te samenstellen zoals jij dat wilt. En nog een extra tip: deurdempers zijn altijd handig om bij te bestellen. Naast het feit dat wanneer je jouw kast sluit er geen harde knal te horen is, helpt het ook nog eens mee met de levensduur van jouw kast. 


Andere opties bij Furnea 

Vind je het uiteindelijk toch nog lastig om een kast te vinden die bij jouw past? Dan kun je nu ook helemaal zelf jouw droomkast creëren! Dit doe je door gebruik te maken van de Kledingkast configurator. Hier creëer je jouw eigen unieke design en stuur je het uiteindelijk op naar Furnea. Je kunt kiezen uit talloze modellen, afwerkingen en accessoires, tot alles zeker bij jou past. 

 

Wacht niet langer, en creëer of bestel jouw droomkast. Vergeet zeker niet een kijkje te nemen op de Furnea site om te bekijken wat zij jou te bieden hebben! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: Verschillende soorten woonkamers

Hi you! Het is weer tijd voor een nieuwe Inspiration Wednesday! Deze...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *