Wegdromen bij een moderne stijl in de slaapkamer…

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een moderne stijl herken je aan de strakke lijnen, rustige kleuren en eenvoud. De moderne stijl hoeft echter zeker niet saai te zijn! Om de moderne stijl nog meer aan te laten sluiten op de huidige trends van 2017 worden vaak grafische elementen toegevoegd. Ik kwam Hml Bedding tegen en zag dat zij een aantal super leuke ideeën hebben voor de moderne stijl. Deze wil ik graag voor jullie uitlichten.

Moderne stijl

Bij de moderne stijl passen grafische elementen erg goed. Denk bijvoorbeeld aan leuke prints, opvallende vormen en daarbij een vrolijk kleurtje! Je werkt altijd wel vanuit een aantal basiskleuren: zwart, wit en grijs. Dat is ook waarschijnlijk hoe jij de moderne stijl als eerst herkent. Door deze kleuren te combineren met misschien een fellere kleur en een aantal speelse elementen zorg je ervoor dat het geen saai interieur wordt, maar juist een vrolijk geheel.

Schermafbeelding 2017-05-19 om 07.57.53

De moderne stijl in de slaapkamer

Hoe haal je nou deze moderne stijl in de slaapkamer? Dat kan door een aantal makkelijke stappen te volgen! Kies bijvoorbeeld voor een grijze boxspring. De kleur is in ieder geval goed! Daarnaast is de vorm van een boxspring ook mooi voor bij een modern interieur, mede door de strakke lijnen van een boxspring. Nu denk je misschien “saai, alleen een grijze boxspring…” Zeker niet, want there is more! Een grijze boxspring kun je goed combineren met een vrolijk (en een opvallend) dekbedovertrek. Ga een keer voor een grafische print bijvoorbeeld. Daarnaast kun je ook veel doen met een leuk kleedje en kussens.

Schermafbeelding 2017-05-19 om 07.58.41

Naast dat het mooi moet zijn, wil je natuurlijk ook een fijne slaapcomfort. Een goed bed is wel zo belangrijk. Mijn tip: laat je adviseren door een professional. Zo weet je zeker dat je altijd het juiste bed of de juiste boxspring aanschaft.

Grafisch1

Woonaccessoires: mix it up!

Met woonaccessoires kun je nog meer moderne elementen in je slaapkamer halen. Een leuke poster aan de muur, een strak nachtkastje met een moderne twist of een gaaf vloerkleed. Het mag dus best wel een keer wat meer dan normaal!

Hml Bedding

Toe aan een nieuw bed en wil je hiervoor een goed advies? Op de website van Hml Bedding vind je meer informatie en ook de verkooppunten. Check it out!

Hou jij van een modern interieur en zou jij ook wel zo’n slaapkamer willen? Ik ben benieuwd. Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Hml Bedding. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Vloerkleden: wat kies jij?

Soms is het lastig om meer sfeer in huis te brengen. Een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *