Een boxspring voor het beste slaapcomfort

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik denk dat we allemaal wel weten hoe belangrijk het is om goed te slapen. Als je echt goed bent uitgerust, voel je je beter en kun je beter presteren op je werk of op school. Laatst had ik het er met mijn zus over, want zij en haar vriend wilden een nieuw bed. Maar wat kies je dan eigenlijk? En waar moet je op letten? In deze blog wil ik je hier meer over vertellen!

Hoe ziet jouw slaapkamer eruit?

Wanneer je een boxspring gaat aanschaffen is het goed om te kijken naar de rest van jouw slaapkamer. Bij mijn zus en haar vriend is het rustig ingericht, neutrale kleuren en een donkergrijze vloer. Daarom hebben zij gekozen voor een lichtgrijze boxspring en een licht dekbedovertrek. Dit zorgt ervoor dat alles in balans is en het een mooie uitstraling heeft. Het is direct een grote toevoeging aan een slaapkamer en geeft een hotelgevoel!

Om het hotelgevoel te versterken is mijn tip om in dezelfde tinten te blijven. Wil je toch een eyecatcher in jouw slaapkamer? Kies dan voor een mooi groot schilderij of andere wanddecoratie. Daarnaast is het ook erg mooi als jouw boxspring past bij de gordijnen. Lange gordijnen geven namelijk een luxueus gevoel en als dit in overeenstemming is, zal dit voor een mooie uitstraling zorgen. Wil je het helemaal afmaken? Kies dan voor een grote spiegel en tadaaa.. Jouw slaapkamer is helemaal klaar!   

Boxsprings vs. bedden

Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring. Maar waarom nou eigenlijk? Ik heb zelf ook een boxspring en het grootste voordeel vind ik dat het een stuk lekkerder ligt dan een normaal bed. Het is zachter, je ligt hoger (hogere instap) en je hebt geen houten of metalen frame zoals bij een bed. Wat ook fijn is bij een boxspring is dat je het totale pakket krijgt. Je hoeft dus niet nog een lattenbodem te kopen of een apart matras… Nope, je hebt het complete bed in één keer. Ideaal dus!

De uitstraling van een boxspring

Tegenwoordig is er ontzettend veel mogelijk qua de uitstraling van een boxspring: verschillende kleuren, materialen en design. Op deze manier kun je voor een boxspring kiezen die echt helemaal bij de stijl van jouw slaapkamer past en dat vind ik ontzettend belangrijk!

De voordelen van een boxspring

Hieronder heb ik nog een keer een aantal voordelen van een boxspring op een rijtje gezet.

  • Lange levensduur;
  • Hoog slapen / hoge instap;
  • Geschikt voor iedereen;
  • Goede ventilatie;
  • Perfecte ondersteuning;
  • De strakke afwerking;
  • Hoog comfort.

Heb jij ook een boxspring? Ik ben benieuwd! Wil je nog meer informatie over boxsprings of wil je weten waar je het beste een boxspring kunt aanschaffen? Kijk dan eens op de website van Bedden.nl.

Deze blog is onderdeel van de sponsoring van Bedden.nl bij de makeover van Laura Ponticorvo, welke binnenkort te zien is op ons YouTube kanaal.

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Meer sfeer in huis met Philips Hue lampen

Waarschijnlijk ken je de Philips Hue lampen al, maar ik besefte me...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *