Een spiegel als blikvanger

Inspiratie tijd: 3 minuten

Al een lange tijd was ik op zoek naar een grote spiegel. Een spiegel waar je je hele outfit kunt bekijken, maar die vooral ook erg mooi past bij onze slaapkamer. Ons doel was om een hotel gevoel te creëren en met de komst van deze prachtige spiegel is dat zéker gelukt. 

Eyecatcher

Als het gaat om het inrichten van een huis vind ik het altijd extra leuk als er iets is dat opvalt. Zo hebben we bijvoorbeeld een grote plant in onze woonkamer, durven we zeker wat kleur toe te voegen in ons huis en verschillende materialen met elkaar te combineren. In onze slaapkamer hebben we een mooie velvet fauteuil die ook al zorgt voor een echt hotelgevoel en in combinatie met deze spiegel maakt het dat er echt een mooie hoek ontstaat. Mijn tip als het gaat om het inrichten van de woonkamer of slaapkamer, is om te kijken waarmee jij kunt zorgen voor een eyecatcher. Een groot schilderij aan de wand, een opvallend vloerkleed… het kan op allerlei verschillende manieren. Dus ook met een spiegel! 

Waar let je op? 

Bij het kiezen van de spiegel heb ik op een aantal punten gelet. Uiteraard de uitstraling van de spiegel. Wat wil ik dat de spiegel uitstraalt? Wil je een strakke, moderne spiegel? Of wil je een spiegel met een opvallende lijst, zoals ik heb gekozen? Let ook op de kleine details. Ik vind het extra leuk dat onze spiegel zo’n leuke lijst heeft bijvoorbeeld! 

Shop jouw spiegel bij Verno! 

Toen ik op zoek ging naar een grote spiegel was het een hele zoektocht. Ik wilde dus een spiegel die écht goed past bij onze slaapkamer. Elke keer vond ik dat het niet goed bij onze slaapkamer paste. Totdat ik Verno tegen kwam. Het is een spiegel met lijst. Een donker bruine lijst met een bladmotief die een gouden look heeft. De spiegel is verkrijgbaar in standaard maten, maar je kunt ook je eigen maten kiezen. 

Over Verno

Bij Verno kun je niet alleen terecht voor spiegels, maar ook voor fotolijsten! Ik vind het ook erg leuk om Verno te volgen via Instagram, omdat ze dagelijks veel inspiratie delen. Zo kom je elke keer weer tot nieuwe ideeën voor je eigen huis. Je kunt ze hier volgen! 

En, wat vind jij van onze nieuwe spiegel van Verno? Staat prachtig, toch?! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Ontdek de Tuintrends van 2023

De zomer is op komst en dat betekent dat het tijd is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *