Jaloezieën om jaloers op te zijn

Inspiratie tijd: 3 minuten

Al jaren zijn wij fan van de mooie raamdecoratie van INHUIS Plaza. We hebben er dan ook al vaker over verteld en inspiratie gedeeld. Nu we verhuisd zijn naar ons nieuwe kantoor mocht hier nieuwe raamdecoratie niet ontbreken. We hadden namelijk twee ramen waar nog lamellen voor hingen en dit vonden we niet passen bij onze stijl. Tijd voor vernieuwing! In deze blog laten we je zien waar we voor hebben gekozen. 

 

How to choose? 

Heb je geen idee welke raamdecoratie je moet kiezen? Graag geef ik je een aantal handige tips. Houd je erg van een open en strakke kamer? Dan is het verstandig om voor lichte jaloezieën of shutters te gaan. Doordat de lichtere jaloezie wat meer licht binnen laat oogt de kamer ruimtelijker. Houd je meer van een rustig en knus interieur? Kies dan voor een donkere kleur. Wil je een wat warmere sfeer in de ruimte? Ga dan bijvoorbeeld voor vouwgordijnen in een mooie natuurtint. Dit heeft een landelijke uitstraling. Zo heeft elke stijl wel een ander soort raamdecoratie dat er perfect bij past. Tip: kijk ook eens rond op Pinterest voor inspiratie! 

 

INHUIS Plaza 

INHUIS Plaza heeft een ruim aanbod als het gaat om raamdecoratie, maar in deze blog wil ik verder ingaan op hun mooie houten jaloezieën. Perfect voor in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor in je (thuis)kantoor. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in drie verschillende houtsoorten: Lindehout, Abachi en Bamboe. Wij hebben gekozen voor Bamboe, dat geeft een mattere uitstraling waardoor de houtstructuur extra goed zichtbaar is.

Wij hebben gekozen voor zwarte houten jaloezieën. Deze jaloezieën hebben lamellen van 50 mm en het oogt daardoor wat rustiger. Doordat de lamellen 50 mm breed zijn, houd het best wel wat licht tegen. Je kunt ook kiezen voor een andere maat: 25mm of 70mm. Naast de breedtes van de lamellen kun je ook kiezen welke kleur je wilt, hoe breed je de ladderband wilt hebben, hoe je de bedieningszijdes wilt hebben en welke sierkoof je wilt. Je hebt dus veel keuze. Creëer jouw ideale raamdecoratie!

Monteren maar!

Je kunt ervoor kiezen om zelf je ramen op te meten en de jaloezieën te monteren. Wanneer je dit zelf wil doen, maar toch graag wat extra hulp wilt, kun je naar de INHUIS Plaza site om de meet- en montage instructies te bekijken. Super handig! Wanneer je het zelf bevestigd, moet je nog het bevestigingsmateriaal (zoals schroeven en pluggen) halen, de rest wordt er gewoon bijgeleverd. 

 

Misschien ben je niet echt dat handige type, dat geeft helemaal niets. INHUIS Plaza meet en monteert namelijk ook aan huis! Je krijgt advies, bent verzekerd van de juiste maten en de producten worden vakkundig gemonteerd. Wat een service! 

Ben jij nu net als ons helemaal weg van deze super mooie jaloezieën en wil je meer informatie? Neem dan eens een kijkje bij INHUIS Plaza.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Mijn werk als interieurstylist

Elke week bij allerlei woonprogramma’s zie je de mooiste interieurs langskomen die...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *