Houten jaloezieën voor in de woonkamer

Inspiratie tijd: 4 minuten

De juiste raamdecoratie is ontzettend belangrijk voor de uitstraling van jouw woonkamer: het zorgt ervoor dat het echt helemaal af is. We zien tegenwoordig dat steeds meer mensen kiezen voor houten jaloezieën en ik begrijp dat maar al te goed! Toen wij gingen verhuizen was ik over één ding zeker: houten jaloezieën it is! Ik laat je het resultaat zien en vertel je er meer over. 

Raamdecoratie kiezen?

Ben je ook op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Is het tijd voor iets anders? Of ben je, net als ik, onlangs verhuisd en is het tijd voor nieuwe raamdecoratie? Kijk eerst eens goed naar de hoeveelheid licht. Heb je bijvoorbeeld veel ramen? Zorg er dan voor dat je het ook mooi open kunt houden, waardoor je al het licht benut. Alhoewel afschermen ook ontzettend belangrijk is, bijvoorbeeld voor de nodige privacy en de zon die fel in je huis kan schijnen. Bovendien zorgt raamdecoratie ook voor meer koelte. Heb je kleiner of minder ramen? Kijk dan goed naar welke raamdecoratie het minste ruimte inneemt. Grote gordijnen tot de grond laten de ruimte bijvoorbeeld kleiner ogen. Zeker belangrijk om mee te nemen in jouw keuze voor raamdecoratie! 

De juiste kwaliteit

We hebben het vast allemaal wel gedaan: je kiest voor een goedkoop rolgordijn, maar merkt al snel dat de kwaliteit tegenvalt. Logisch. Kies daarom altijd voor de juiste kwaliteit. Op deze manier heb je er jarenlang plezier van én weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan. Zo kwam ik in aanraking met INHUIS Plaza. Hier kun je terecht voor allerlei verschillende soorten raamdecoratie: gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, shutters, vouwgordijnen en meer. Zelfs voor horren kan je bij hen terecht. Ideaal! 

Nieuwe showroom

Samen met mijn vriend ging ik naar de showroom van INHUIS Plaza. We zijn naar de nieuwste showroom in Woerden geweest en wat een prachtige locatie! Je kunt ook terecht bij de showrooms in Barendrecht of Naarden. Het is maar net wat jou het beste uitkomt. 😉 Ik vond dit erg fijn, omdat je op deze manier alle kleuren en mogelijkheden kunt bekijken. Bovendien krijg je ook gelijk adviezen over de ruimte en wat er het best past. 

Onze keuze

Van te voren wisten we al dat wij in onze woonkamer en keuken zwarte houten jaloezieën wilden. Toch zijn we wel een beetje geswitched van mening. Het zijn wel zwarte houten jaloezieën geworden, maar dan de bamboe variant. Hierdoor oogt het minder hard en krijgt het een natuurlijke uitstraling! We hebben een houten jaloezie van 50 mm. Dit oogt erg stoer! 

Wat ik extra mooi vind, is dat ze de houten jaloezieën aan elkaar kunnen uitlijnen. Zo hebben we naast onze achterdeur twee ramen en wilden we voor zowel de deur als de ramen houten jaloezieën. Dit staat nu super strak en mooi! De breedte van 50 mm zorgt voor een rustige look

Zoals je ziet op de foto’s zorgen de houten jaloezieën echt voor de afwerking van onze woonkamer. Ik ben daarom ook zo blij met het resultaat. Wil jij ook graag zwarte jaloezieën, maar vind je het nog ‘spannend’ om te kiezen voor zo’n groot contrast? Dan raad ik echt de bamboe houten jaloezieën van INHUIS Plaza aan. Dit zorgt namelijk voor net een wat zachtere uitstraling en bovendien kun je het combineren met allerlei verschillende kleuren en interieurstijlen. 

Over INHUIS Plaza

Ben jij al bekend met INHUIS Plaza? Ik gaf eerder al aan dat je voor verschillende soorten raamdecoratie bij hen terecht kan. Alles wordt op maat gemaakt en je kunt het zelfs door ze laten monteren! Liever zelf monteren? Geen probleem. En, extra fijn: bij bestellingen boven de €500,- komt een monteur alles gratis voor je opmeten. Daarnaast heeft INHUIS Plaza momenteel een gratis meetverzekering: een meetfout wordt dan altijd gedekt door onze meetverzekering. Nu tijdelijk als introductie geheel gratis bij jouw bestelling! Op zoek naar een hor, zonwering of iets anders? Bekijk de website en ontdek alle mogelijkheden. 

Wat vind jij van onze houten jaloezieën? Echt prachtig, toch?! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een koud wijntje in de zomerzon

Wijnkoelers zijn erg fijn en handig én je kunt zo’n koeler het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *