De mooiste shutters op maat

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben jij bewoner van een huis met die prachtige ramen met veel lichtinval? Na een goede zoektocht en hard werken is het dan zover, jij hebt jouw droomhuis gevonden. Misschien heb jij wel een unieke jaren 30 woning betrokken of een nieuwbouw woning, precies naar jouw wensen! Alleen dan is er nog een dingetje… raambekleding. Ik help je in deze blog graag op weg met het vinden van de juiste raambekleding! Lees je mee?

 

Een echte eyecatcher

Bij het bekleden van je ramen denk je misschien al gauw aan het simpelweg bedekken van jouw ramen. Iets wat de felle zon tegenhoudt, zorgt voor privacy en je slaapkamer lekker donker maakt voor een goede nachtrust. Herkenbaar? Dan heb ik je iets te vertellen. Jouw raamdecoratie kan namelijk ook een eyecatcher in jouw interieur zijn! Onlangs kwam ik terecht bij Maison Du Louvre en ik kan je vertellen, daar kan je wel slagen voor functionele én mooie raambekleding. Door de verschillende soorten materialen en kleuren is er voor iedereen wel een passende soort te vinden.

De juiste hoeveelheid zonlicht 

Zoals ik hierboven al noemde zijn de shutters en jaloezieën een echte eyecatcher in jouw huis. Kijk goed naar je interieurstijl en ga voor een hierbij passend materiaal. Zo heb je de shutters bijvoorbeeld in hout voor een landelijke en rustieke uitstraling, maar ook kun je kiezen voor pvc of aluminium voor een meer stoere en industriële look! Materiaal gekozen? Check! Naast dat het goed bij jouw stijl moet passen, is functionaliteit ook een must. Met de verstelbare lamellen kun je precies de juiste hoeveelheid zonlicht naar binnen laten. Je kunt de shutters zo kantelen hoe jij het licht naar binnen wil laten schijnen. Let the sun shine!

Voor ieder raam te gebruiken

De shutters zijn geheel op maat te verkrijgen. Zo maakt het niet niet uit wat het formaat van het raam is en zelf de vorm is geen probleem. Ook voor ronde ramen is het mogelijk om shutters te plaatsen. Misschien heb jij wel een oud en monumentaal pand waar het nog wat kan tochten bij de ramen… Ook dan zijn de shutters ook ideaal. Het heeft tevens een isolerende werking. Niet alleen de warmte van het zonlicht wordt ermee tegengehouden, maar de tocht is aanzienlijk minder. Extra fijn als het buiten wat frisser is.

Ben jij al helemaal ready om shutters voor jouw ramen te plaatsen? Maison Du Louvre helpt jou graag verder. Neem contact met ze op voor meer informatie!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Stop calling your dad: tijd om zelf aan de slag te gaan

Hoe gaaf is het om zelf een do it yourself te maken...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *