Furnlovers @ Dutch Design Week 2016 [MET VIDEO!]

Inspiratie tijd: 2 minuten

Vandaag ging ik samen met Bart naar de Dutch Design Week. We hadden van te voren een beetje gekeken waar we heen wilde en gingen naar de Piet Eek Hein evenementenhal (waar PUIK Art stond!) en tenslotte nog even langs Sander Muller. 

Piet Eek Hein evenementenhal

In de Piet Eek Hein evenementenhal was ontzettend veel te zien: wat een inspiratie! Ik vond het super tof om een keer hier heen te gaan. Ik vind het ook zeker een aanrader, omdat je veel verschillende labels, merken en ontwerpers ziet.

PUIK Art

Toen we aan het rondlopen waren, kwamen we ook PUIK Art tegen. Super leuk! Ik ben zo’n fan van PUIK Art. Onlangs schreef ik al over het klokje Clork (deze blog vind je hier). Ik had al eerder contact met Rosalieke en het was dan ook leuk om haar een keer in het echt te ontmoeten! Een ontzettend leuke collectie, waarvan de LLOYD hanglamp misschien wel mijn favoriet is. Deze lamp is zo mooi gemaakt! Het is een handgemaakte lamp, waarbij een oude techniek wordt gebruikt voor het stijven en vormen van leer. Fantastisch!

“Geïnspireerd door een traditionele methode voor het maken van lederen bepantsering bedachten Erik de Nijs en Tim Smit van Nieuwe Heren hanglamp LLOYD: een handgemaakte lederen lamp die na vijf dagen drogen in de zon met een stiksel in elkaar wordt gezet.”

Zo cool! Deze lamp staat zeker op mijn wish-list. 

Furnlovers @ DDW on YouTube

En, natuuuurlijk: ik heb weer een video gemaakt! Kun je niet naar DDW of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat ik vandaag allemaal heb gezien? Kijk dan snel de video. In deze video klets ik ook met Rosalieke en ben ik gezellig op pad met Bart. Check it out!

Ps. sorry voor het geluid bij het gesprekje met Rosalieke. Het was erg druk en hadden helaas geen externe microfoon bij ons. Next time better! 🙂 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Baby op komst: what to do?!

Niets lijkt me leuker dan het krijgen van een kind. Zo bijzonder!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *