Een dressoir kiezen

Inspiratie tijd: 2 minuten

We zien al een lange tijd dat mensen kiezen voor een dressoir of een sideboard. Het is handig, want je kunt er allerlei spullen in opbergen en daarnaast is het ook gewoon leuk. Je kunt een leuke setting creëren met jouw woonaccessoires. De keuze is reuze… Er zijn veel verschillende soorten dressoirs: diverse kleuren, afmetingen en afwerkingen. Ik zal een aantal dressoirs uit de webshop van OTTO aan je laten zien. 

Dressoir

Een dressoir is nog steeds een geliefd meubelstuk. We zijn er nog lang niet op uitgekeken, dus het zal niet zo snel verdwijnen uit een interieur. Een dressoir is een lage kast, die meestal bestaat uit meerdere lades en/of deuren. Voor elke interieurstijl vind je eigenlijk wel een bijpassend dressoir. Of het nou gaat om een landelijk, modern of Scandinavisch interieur. De materialen zijn divers en de stijl bepaalt hierin veel. Je kunt kiezen voor een stoere, robuuste uitstraling of juist voor een moderne, strakke uitstraling.

Welke uitstraling moet je kiezen?

Ik kwam een dressoir tegen die in drie looks te verkrijgen is: hoogglans wit, beton en staal. Als je van een moderne uitstraling houdt, dan is dit witte dressoir van OTTO echt iets voor jou. Het dressoir bevat een hoogglans witte kleur en daardoor past het goed bij een modern interieur.

witdressoir

De betonnen en stalen uitstraling zijn veel stoerder en hierdoor zie je gelijk wat een andere kleur met een kast kan doen.

beton

staal

Leuk om het verschil te zien. Het is dezelfde kast, maar door de andere kleur lijkt het totaal anders. Als je meer van de industriële look houdt,  dan is onderstaand dressoir een aanrader. Ik vind het eigenlijk ook wel goed passen bij een vintage uitstraling.

vintage

Wat voor een dressoir spreekt jou het meeste aan? Ik ben benieuwd.
Liefs, Mariëlle. 

Bloginterieur

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoera! Wij hebben ons huis verbouwd!

Hallo! Ik stel me graag even voor, dit is namelijk de eerste...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *