Wanddecoratie? Kies voor een wandkleed!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe decoratie voor mijn huis, zodat ik het weer kan vernieuwen en gezellig kan aankleden! Toch vind ik dat het tegenwoordig lastig is om weer wat nieuws te vinden. Totdat ik hele mooie wandkleden tegenkwam bij So Home en ik moet bekennen… ik was gelijk om! In deze blog wil ik je daarom meer vertellen over de leukste wandkleden en natuurlijk mijn persoonlijke favoriet. 🙂

Wandkleden

Misschien heb je het al wel eens voorbij zien komen, maar wandkleden zijn – zoals de naam al doet blijken – kleden die je aan de wand kunt ophangen. En, nee, dit zijn zeker geen saaie kleden, want er zijn veel mooie prints en ontwerpen te vinden. Maar waar let je nou op als je een wandkleed kiest?

Kleur

Kijk goed naar welke kleur je wilt. Misschien ben je zo uitgekeken op een bepaalde kleur en dat zou zonde zijn. Welke kleur komt er bijvoorbeeld veel terug in jouw interieur? Stel, je hebt groentinten in huis, dan vind je het onderstaande wandkleed misschien wel iets! Dit wandkleed heeft een stoere look, die je perfect kunt combineren met andere natuurlijke kleuren. Denk bijvoorbeeld aan bruin en beige, maar natuurlijk ook perfect te combineren met  zwart en wit.

Formaat

Naast kleur is het formaat natuurlijk ook belangrijk. Wil je een eyecatcher in je huis? Kies dan voor een groot formaat. Het onderstaande wandkleed, genaamd Old Doors, is 190 x 145 cm en is een voorbeeld van een echte blikvanger voor in je interieur. En, hoe gaaf is de look van de oude deuren? Love it!

De juiste match

Ook is het natuurlijk belangrijk dat het mooi past bij jouw interieur. De juiste match vinden is dus cruciaal! Ik vertelde al eerder dat je daarvoor kunt zorgen met het kiezen van passende kleuren. Daarnaast straalt een wandkleed ook een bepaalde stijl uit die je moet aanspreken. Per persoon is het weer verschillend voor welke stijl je kiest! Hieronder licht ik er een aantal uit. Op deze manier zie je de verschillende mogelijkheden.

Kleurrijk

Botanisch

Kunst

Grafisch

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Ik vind het écht een verrijking van een interieur. Het staat zo sfeervol en je kunt er helemaal je eigen draai aan geven.

Welk wandkleed vind jij het mooiste? Ik vind het wandkleed hierboven echt heel erg mooi, het wandkleed genaamd ‘Storm’.

Hopelijk heb ik je weer kunnen inspireren in deze nieuwe blog! Wil je meer weten over de wandkleden? Neem dan een kijkje bij So Home en ontdek de vele mogelijkheden. Liefs, Larissa.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met So Home. Alles is geschreven op basis van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een warme sfeer in de slaapkamer…

Een nieuw seizoen zorgt er vaak voor dat men toe is aan...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *