Tekstborden in je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Woonaccessoires: er is zoveel keuze! Toe aan iets nieuws? Ik kwam iets leuks tegen: tekstborden! Heb jij tekstborden in huis? In deze blog wil ik je graag meer inspiratie laten zien.

Tekstborden

Tekstborden zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Dat is ook wel zo prettig, want dan is er altijd wel iets dat je aanspreekt. 😉 Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tekstbord met een leuke quote of gezegde erop. Daarnaast kun je ook kiezen voor een tekstbord met één woord. Kortom: het is maar net wat jij wilt. Het is niet altijd even gemakkelijk om een tekstbord te kiezen die goed bij jou en jouw stijl past, daarom zal ik je in deze blog alvast wat tips geven. Het is trouwens ook erg leuk om een tekstbord cadeau te doen!

img_1478

Wat is jouw interieurstijl?

Kijk eerst eens goed naar jouw interieurstijl of in ieder geval naar het feit of jij je huis vrij vol of leeg hebt ingericht. Mocht je je huis vol hebben met kleine spullen, dan is mijn advies om te kiezen voor een groter tekstbord in een rustige kleur. Anders creëer je alleen maar onrust. En, andersom natuurlijk precies hetzelfde. Wanneer je je huis wat leger hebt, dan kun je kiezen voor één groot tekstbord of twee kleine tekstborden. Dan kun je trouwens ook kiezen voor een kleurtje! Hieronder twee mooie voorbeelden: een gekleurd tekstbord en een tof tekstbord voor in de keuken bijvoorbeeld.

Tekstbord1

Wat past er bij jou als persoon?

Hou je wel van een gekke quote of een opvallend woord? Dan is het zeker leuk om voor een ‘grapje’ te kiezen. Daarnaast kan het ook zijn dat je juist een tekstbord wil met een mooie spreuk of gezegde.

Hieronder zie je links een grappig tekstbord met een opvallende kleur en zie je rechts een rustig tekstbord met een mooie quote.

img_4398

Kies voor kleur!

Als je meer sfeer in je huis wil, raad ik aan om te kiezen voor gekleurde tekstborden! Vooral wanneer de rest van je interieur vrij rustig en neutraal is. Of ga voor een houten tekstbord, zoals hieronder.

Of wat dacht je van dit tekstbord met een vintage look? Dan krijg je gelijk weer een hele andere uitstraling!

Wat voor een tekstbord past bij jou? Let me know! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

img_4451

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: mooie vloerlampen

Happy Monday! Ja, het is maandag. Een nieuwe week, nieuwe kansen, uitdagingen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *