Posters in je interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Posters in je interieur, ik ben er gek op! Tegenwoordig heeft bijna iedereen er wel eentje in huis hangen. Of zoals ik, staan… ik ben niet zo’n fan van gaten in de muur, en zeg nou zelf, hoe leuk is het dat je hem zo nog makkelijker elke keer een ander plekje kan geven. Ook kun je ze in elke maat, kleur of thema krijgen.

unnamed met bloem

unnamed

Neem nou de botanische poster, 2 jaar geleden moest ik niets van groen of planten weten, en nu vind ik het zo mooi, dat ik het zelfs op papier wil! Steeds meer zie ik ze voorbij komen. Het kan je interieur echt een opleving geven.

Meestal kies ik voor een zwart wit design, en dan over het algemeen portretten. Dus als uitspatting vind ik het groene super mooi, want zeg nou zelf, een botanische poster hoort eigenlijk ook wel in kleur.. toch? Hou je daar echt niet van? Kun je ook verschillende botanische posters in het  zwart wit bestellen! Ik heb in bijna elke ruimte wel een poster, boven wil ik ze trouwens wel aan de muur hebben hangen.. zoals bijvoorbeeld de black Lips. Hoe gaaf is die, eenvoudig, maar zo sprekend!

met lips vergroot

met lips uitvergroot

Met kerst vind ik het dan juist weer leuk om een poster te wisselen, voor bijvoorbeeld met een hert erop. Of een leuke kerstboom. Het kan net even dat extra sfeertje geven..

Sinds kort heb ik de site van @onlineposterkopen ontdekt. Super gaaf, want ze hebben een breed assortiment aan verschillende posters. De posters op mijn afbeeldingen zijn ook bij hun te bestellen. Heb jij ook een poster verslaving? Extra leuk nieuwtje is dat je de botanische nu kan winnen! Meer info vind je op mijn Instagram pagina.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: macramé accessoires

Je ziet het overal voorbij komen: macramé. Het is ook super leuk!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *