Klokken van Cloudnola

Inspiratie tijd: 3 minuten

De afgelopen tijd heb ik twee verhuizingen gehad: ons kantoor en de verhuizing samen met m’n vriend. Heel wat veranderingen dus! Tijd voor nieuwe meubels, woonaccessoires en meer. Het is zo leuk om alles aan te kleden en gezellig te maken. Zo kwamen we terecht bij Cloudnola. Zowel voor thuis als op kantoor heb ik een aantal klokken en ik ben er zo blij mee! Tijd om het aan jullie te laten zien. 🙂

Kantoor

Op kantoor hebben we meerdere klokken van Cloudnola. Als eerste wil ik onze “flip klok” uitlichten. De naam zegt het al een beetje (en misschien heb je het al voorbij zien komen op onze Instagram), maar deze klok laat de tijd analoog zien door middel van de kaartjes. Deze kaartjes wisselen steeds weer. Zodra er een minuut voorbij is, ‘flipt’ een kaartje van boven naar beneden.

Cloudnola11

Cloudnola9

 

Daarnaast hebben we ook nog twee kleine klokken (een koper look en een houten look) en een wandklok. Altijd handig en leuk!

Cloudnola3

Cloudnola2

Cloudnola1

 

Als laatste hebben we op kantoor een lightbox! Die mag uiteraard niet ontbreken. We zijn er zo blij mee en het staat ook super.

Cloudnola7

Cloudnola5

 

Thuis

Daarnaast heb ik thuis een wandklok van Cloudnola, namelijk met zwart marmer. Ik vind ‘m zo stoer!

 

Cloudnolazonderglas3

Cloudnolazonderglas

Cloudnola

Ken jij Cloudnola al? Bij Cloudnola vind je allerlei verschillende klokken, maar ook lichtboxen, posters en andere woonaccessoires. Het zijn allemaal opvallende designs, wat me zo aanspreekt. Het is écht een keer iets anders!

Ik ben benieuwd welke klok jij zou uitkiezen? We love it!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Gek op vintage!

Tegenwoordig vliegen de interieurstijlen je om de oren. Het zijn er dan...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *