Jouw mooiste herinneringen op canvas

Inspiratie tijd: 2 minuten

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken om een telefoon zonder camera te hebben. Ook zie je steeds meer compacte camera’s, die makkelijk mee te nemen zijn. Hierdoor kun je binnen no-time jouw leukste momenten vastleggen en heb je voor altijd een herinnering. Sommige herinneringen zijn zo fijn, dat je ze zelfs een plekje aan de muur wil geven. Hoe leuk is het om dit op canvas te doen? Ik vertel je er graag meer over.

 

Klassiek en toch modern

Ik denk dat we ons allemaal nog wel kunnen herinneren dat vroeger bij je opa en oma, of bij je ouders thuis minimaal één canvas schilderij aan de muur hing. Dit is echt een klassieke manier om een mooi plaatje aan de muur te hangen. Tegenwoordig zie je veel hippe prints op canvas en lijsten. Je kunt hier ook een leuke combi van maken, namelijk door jouw favoriete foto op canvas te laten drukken! Tip: hang er meerdere bij elkaar om een mooie fotowand te creëren! Zelf kwam ik veel inspiratie tegen bij Albelli. Bij hen vind je veel mogelijkheden als het gaat om wanddecoratie met foto’s, foto’s afdrukken en meer. Dus ook zeker voor een mooie persoonlijke foto op canvas kun je bij hen terecht. 

Persoonlijke touch

Er zijn allerlei manieren om een persoonlijke touch aan je interieur toe te voegen. Misschien ben jij wel heel erg fan van een bekend persoon, heb jij een lievelingsdier waarbij mensen in je omgeving altijd aan jou denken of is er een kleur waar jij het liefst al je kleding in draagt en wat overal in jouw interieur terugkomt. Om jouw huis een stukje persoonlijker te maken, kun je dit terug laten komen op een canvas. Om écht eenheid te brengen in je interieur, kun je dit ook in andere details laten terugkomen. Ook kun je bijvoorbeeld het canvas laten inlijsten in een kleur die aansluit bij jouw andere meubels. Zo creëer je eenheid in jouw stijl en maak je het toch ook persoonlijk. Het is tenslotte jouw huis, waar jij je thuis wil voelen en op je gemak wil zijn! 

Voordelen van canvas

Naast dat canvas dus een mooie toevoeging in je interieur is, is het ook nog eens heel fijn materiaal! Er zijn enorm veel voordelen voor het kiezen van canvas, namelijk:

  • Sterk materiaal;
  • Geeft een natuurlijke look;
  • Canvas kan precies op maat worden gemaakt;
  • Licht materiaal;
  • Geeft diepte, omdat het niet plat tegen de muur hangt. 

Heb jij al een idee van wat je op canvas zou laten drukken? Laat het ons weten! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste banken uitgelicht voor de woonkamer

Is het tijd voor een nieuwe bank? Of wil je jouw interieur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *