Colored Walls: behang voor ieder interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ben jij op zoek naar een verfrissende, nieuwe uitstraling in je interieur? Dan kun je dat doen door een opvallend behang aan te brengen. Bij het kiezen van behang zijn er enkele belangrijke factoren om in overweging te nemen en daar vertellen we je in deze blog meer over. Lees je mee?

 

Behang kiezen

Onthoud bij het kiezen van behang dat het belangrijk is om rekening te houden met de stijl en sfeer van de ruimte, de grootte van de ruimte, de verlichting, de gebruiksfrequentie en hoe het combineert met de geverfde muren. Neem de tijd om verschillende opties te overwegen om het juiste behang te vinden. Een mooi merk voor Luxe behang is Colored Walls. Zij bieden een uniek en ruim assortiment, waaronder verschillende soorten barok behang.

Waar let je op?

Ten eerste is het belangrijk om de juiste textuur te kiezen voor de ruimte. Een glanzend behang is geschikt voor een formele ruimte, terwijl een mat behang een informelere uitstraling geeft. Ook is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte bij het kiezen van behang. Grotere patronen werken goed in grote ruimtes, terwijl kleinere patronen beter geschikt zijn voor kleinere ruimtes. Houd ook rekening met verlichting. Verlichting kan het uiterlijk van behang aanzienlijk veranderen, dus overweeg de hoeveelheid verlichting en de richting ervan bij het kiezen van behang.

Tip: Bekijk en test verschillende monsters om te testen hoe het eruit ziet in verschillende verlichting. Wellicht is het Cole and behang wel waar jij naar op zoek bent!

Kleur

Kies een kleur die aansluit bij de rest van de inrichting en de sfeer van de ruimte. Overweeg ook hoe de kleur van het behang de ruimte beïnvloedt, zoals hoe het de ruimte groter of kleiner maakt. Als je geverfde muren hebt, bedenk je dan hoe het behang zal staan in combinatie met de muurkleur. Barok behang heeft vaak drukke patronen en gedetailleerde afbeeldingen, dus het is belangrijk om te zorgen dat de overige elementen in de kamer subtiel en rustig zijn. Kies voor neutrale kleuren, zoals wit, beige of zachtblauw, om een evenwichtige uitstraling te creëren. Gebruik donkere of opvallende kleuren in combinatie met barok behang om contrast te creëren en de aandacht op bepaalde elementen in de kamer te vestigen. Ga je liever voor een chique uitstraling? Kies dan voor een Goud behang. Het is maar net wat jij wil uitstralen met het behang in jouw interieur. 

 

Ga je voor goud? Of hou jij het liever bij een klassieke barok print? We zijn erg benieuwd!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste haagplanten voor in jouw tuin

Dit is dé tijd van het jaar om je tuin helemaal klaar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *