Inspiratie voor na de vakantie

Inspiratie tijd: 3 minuten

Net terug van vakantie? Of ben je dit jaar thuis gebleven? Ik heb na mijn vakantie’s (of ik nou wegga of juist thuis ben gebleven) altijd weer kriebels om aan de slag te gaan met nieuwe DIY projecten, styling en merk dat ik dan vooral veel veranderdrang heb. Hoe kan je op een makkelijke manier je huis weer een klein beetje veranderen? Ik bedoel… als we eenmaal iets in ons hoofd hebben… 😉

Help! Veranderdrang?!

Mocht je je herkennen in deze ‘veranderdrang’ dan heb ik al gelijk één belangrijke tip: gooi niet alles in één keer weg. Misschien ben je er nu (een beetje) klaar mee, maar dat kan zomaar weer veranderen. Het is dan zonde als jij alles al hebt weggedaan. Ben je wel een beetje klaar met de inrichting van je woonkamer? Bekijk dan eerst eens goed wát je niet leuk vindt. De indeling? De kleur op de muren? Of mis je wat accessoires? Kortom: bekijk eerst de praktische dingen.

Misschien kun je wel met je huidige accessoires een nieuw hoekje inrichten. Een paar leuke planten erbij en tadaaa…!

Mega5
Bron: Blokker

Een goede basis

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een goede basis hebt. Als je toe bent aan een verandering in je interieur, dan kan een verandering in kleur al veel doen. Verf een muur in een mooie kleur en je hebt een hele andere uitstraling.

Mega1
Bron: Woonexpress

Leuke tip: Seats and Sofas heeft deze prachtige cognac bank in de aanbieding!

meg

Een blikvanger in huis

Mocht je wel wat meer budget hebben en wil je een grotere verandering in huis. Kies dan voor een combinatie: een nieuw kleurtje op de muren én misschien wel een nieuwe bank. Op de foto hierboven zie je ook al een voorbeeld van een zeer geliefde bank: een cognac leren bank. Stoer en een blikvanger! Of wat vind je van onderstaande bank?

Mega2
Bron: Sanders Meubelstad

Accessoires maken het af!

Inderdaad: de accessoires zorgen voor de puntjes op de i! Leuke planten, kussentjes, vazen (en binnenkort ook weer de kaarsjes ;-)) en veel meer. Woonaccessoires zorgen ervoor dat je jouw interieur persoonlijk kunt maken.

Misschien hou je van een strak interieur? Dan spreekt onderstaand sfeerbeeld je waarschijnlijk wel aan!

Mega3
Bron: Montèl

En, hoe leuk staat dit? Een tof vintage vloerkleed in combinatie met een rustige bank. Echt een prachtige combinatie! Ook erg leuk trouwens: het gele sierkussen komt ook weer terug in de bloemen (of andersom).

Mega4
Bron: Montèl

Daarnaast zijn planten altijd een goed idee. Het staat zo vrolijk en gezellig!

Mega6
Bron: Xenos

Kom langs MegaStores Den Haag!

Is je vakantie afgelopen? Niet getreurd! Bedenk een leuk project en ga ervoor. Kom bijvoorbeeld op je vrije dag langs bij MegaStores Den Haag. Daar vind je namelijk alles: woonaccessoires, banken, vloerkleden en veel meer. Genoeg inspiratie! Het fijne bij MegaStores Den Haag is dat er allerlei winkels zijn. Super handig! Plan dus een dag uit en kom naar Den Haag… Shopse!

Heb jij weer leuke, nieuwe ideeën voor je eigen interieur? Ik ben benieuwd!

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Unieke verlichting

Als het gaat om verlichting vind ik het altijd leuk om een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *