Meubels waarmee je een sprookje creëert in eigen huis

Inspiratie tijd: 2 minuten

Laatst ben ik op zoek geweest naar een mooie tafel voor het interieur voor bij mij thuis. Ik ben op zoektocht geweest en besloot om bij Robuuste Tafels te kijken. Ik heb daar hele leuke tafels gevonden en die zou ik graag met jullie willen delen. Door de prachtige tafels die ik tegen kwam voelde het wel alsof ik in een sprookje aan het dineren was. Hartstikke leuk!

Tafel inspiratie 

Meubilair is een van de noodzakelijkste voorwerpen in huis. Vroeger waren de Grieken en Romeinen een van de eerste die aan tafels aten. Sinds mensen voorwerpen leerden maken kwam de tafel al snel tot bestaan. De geschiedenis geeft je veel interesse en is een leuk feitje om te weten. De tafel is nu der tijd toch echt wel een primair voorwerp geworden in het mensenleven. Je eet, leest, werkt en speelt daar. Tafels komen in een heleboel vormen, kleuren, lengtes, breedtes en ontwerpen wat uiteraard echt geweldig is. Zeker, omdat je alle keuze zelf hebt, je zou van alles kunnen kiezen en specificeren. Met een paar decoratiestukken erbij op de tafel, zou het er super uit zien.

Kloostertafels van Robuuste Tafels

De kasteeltafels vind ik toch echt wel een van de mooiste soorten tafels. Ze komen in allerlei verschillende lengtes en breedtes. Maar ook verschillende ontwerpen, dus de keuze liggen in de koper zijn handen. Aan zo een klooster tafel heb je veel ruimte voor zitplaatsen. Een kloostertafel voegt een ouderwetse look voor in jouw eetkamer of woonkamer, maar het hout geeft veel warmte.

Robuuste tafels

Dit is dé industriële woonwinkel waar er fantastische meubels te koop zijn. Robuuste tafels heeft meerdere voordelen, het product wordt door de chauffeur zelf uitgepakt en gemonteerd als het nodig is. Betalen is ook een makkie, natuurlijk heb je beide opties zowel giraal als chartaal. Ook zijn er showrooms om de tafels in werkelijkheid te zien, want dat is ook wel zo handig. Showrooms zijn er in Sliedrecht en in Gramsbergen. De woonwinkel verkoopt nog veel meer, zoals stoelen, verlichting en kasten.

 

Leuk dat je deze blog hebt gelezen 😉 ! Kijk voor meer inspirerende tafels bij Robuuste tafels! En voor meer informatie op de website!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe mijn liefde voor wonen begon

Ik neem jullie graag mee in mijn avontuur over hoe mijn liefde...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *