Design meubels van Linteloo

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Tijd voor wat nieuwe inspiratie. En, niet zomaar inspiratie, maar inspiratie voor design meubelen. Ik wil je namelijk laten zien wat de mogelijkheden zijn van design meubelen, hoe je het goed kunt combineren en laat ik je mijn favorieten zien. 

Linteloo

Ken jij het merk Linteloo al? Dit mooie merk is opgericht in 1993 door Jan te Lintelo. Eigenlijk kun je de meubels van Linteloo zien als tijdloos comfort. Het eerste product was de Easy Living bank en deze was direct erg populair. Linteloo staat voor comfort in combinatie met design. Ontwerpen die tijdloos zijn en waar je nooit op uit bent gekeken. Daarnaast werkt Linteloo ook samen met verschillende designers, waaronder Roderick Vos. Een voorbeeld hiervan is de Tulipani stoel.

Tulipani_2_RoderickVos

Tulipani_Ambient_2

Deze stoel doet je misschien denken aan de traditionele boerderij keukenstoel. Roderick de Vos wilde de nadruk leggen op comfort. Kortom: de perfecte combinatie. Niet alleen de stoel, maar ook de samenwerking tussen Vos en Linteloo.

Tijd voor inspiratie

Ik kwam heel veel mooie design meubels tegen die ik maar al te graag met jullie deel.

Linteloo Fabio Bank

Zo kwam ik deze bank tegen: Fabio bank. Ik vind het een mooi ontwerp, dat je goed kunt combineren met allerlei andere meubels. De bank heeft namelijk een rustige kleur en de uitstraling is ook rustig. Wat mij betreft een aanrader!

Fabio_Ambient_1

Linteloo Log Salontafel

Deze salontafel vind ik ook echt prachtig! De Log Salontafel is een stoere salontafel, met toch een verfijnde touch. Dit komt door het slanke onderstel bijvoorbeeld, maar ook de strakke lijnen.

Log_Ambient_image_2

Linteloo Oiseau Eettafel

In deze blog mag de eettafel natuurlijk niet ontbreken! Dat is tenslotte een belangrijk meubelstuk in een huis. De plek waar je gezellig samenkomt met vrienden en familie. De Oiseau eettafel van Linteloo is een stoere, robuuste tafel. I love it. Het staat zo mooi en je kunt de tafel combineren met allerlei soorten stoelen. Kortom: als je een grote eettafel wilt is dit zeker een aanrader!

OiseauDining_Ambient_Image_1

Ken jij het merk Linteloo al? En, wat is jouw favoriet? Ik ben benieuwd! 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MisterDesign. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Uitgelicht! De mooiste handgemaakte kleden van Sukhi

In een eerder blog kon je onze winterfavorieten al bewonderen. Voor de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *