Trends voor 2018

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Rond het einde van het jaar en het begin van het nieuwe jaar, vragen we ons toch af: wat zijn de nieuwe trends van 2018? Lopen bepaalde trends door van vorig jaar? Of komen er compleet nieuwe dingen aan? Als je bij verschillende woonbeurzen langs bent geweest heb je waarschijnlijk het een en ander al gezien. In deze blog laat ik jullie een paar nieuwe trends zien voor 2018. Kijk je mee?

Vandaag neem ik jullie mee om een kijkje te nemen in de ontwikkelingen op het gebied van interieur. Maar wat kunnen we nou verwachten in 2018? Welke dingen zijn nog steeds hot en welke kunnen echt niet meer? En welke materialen en kleuren gaan we zien?

Megastores Den Haag

Een tijdje geleden alweer was ik aan het shoppen met een paar vriendinnen bij MegaStores Den Haag. Het viel me op dat er al veel nieuwe collecties in de winkel staan voor het nieuwe jaar. Ik heb een aantal leuke dingen voorbij zien komen en die laat ik je hieronder zien. 😉

Daarnaast kun je bij MegaStores Den Haag goed terecht voor een leuk dagje uit met bijvoorbeeld je familie of vrienden. MegaStores Den Haag heeft een groot aanbod aan interieurwinkels, waar je de laatste trends kunt shoppen. Maar er zijn ook verschillende winkels gevestigt waar je terecht kunt voor je dagelijkse inkopen, zoals bij supermarkten, drogisterijen en speciaalzaken. Klik hier voor meer informatie over MegaStores Den Haag.

Woontrend 1: Materialen in verschillende kleuren

Het viel me op dat er veel verschillende donkere en warme kleuren waren, zoals bordeaux rood, donkerpaars en donkergroen gecombineerd met luxe ogende materialen. Denk hierbij aan goud, messing, fluweel en zijde. In 2018 is fluweel iets wat niet mag ontbreken in je interieur. Ideeën hiervoor zijn een poef, banken, kussens of misschien een hoofdbord.

Daarnaast blijven materialen zoals rotan ook in het interieur terugkomen in 2018.


Credits: Rofra Home


Credits: Leen Bakker

Woontrend 2: Kleuren

Yes! De poedertinten en het zachte grijs komt ook weer helemaal terug. Gecombineerd met goud en army, zo heb je een interieur met een decadent maar stoer effect.

Jaarlijks kiezen de kleur- en trend experts van het Flexa Colorlab samen met verschillende designers de flexa kleur van het jaar. Dit jaar is het de kleur Heart Wood geworden. Dit is een warme en zachte volwassenen roze tint. Je komt door deze kleur helemaal tot rust.

De kleur is goed te combineren met goud en natuurlijk zwart, grijs en wit in je interieur.


Credits: Woonexpress

Credits: Kwantum

Woontrend 3: Geometrische vormen

Ook de geometrische vormen mogen in 2018. Vooral in patronen op de muur, maar ook zeker vloerkleden kussens en beddengoed. Druk behang zien we ook steeds vaker terug komen. In 2018 mag bijna alles.
Credits: Kwantum

Credits: Kwantum

Wat vind jij van de nieuwe woontrends van 2018? Ik ben er super blij mee! Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Tips voor het zoeken van de juiste radiator

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe radiator, zijn er een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *