Fris het nieuwe jaar in na de feestdagen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! De kerstdagen zijn weer achter de rug, hebben jullie het allemaal overleeft? 😉 We gaan weer fris het nieuwe jaar in, althans, dat is wel de bedoeling. De kerstboom moet weer afgetuigd worden en alle kerstaccessoires moeten ook weer naar zolder. Nog op zoek naar handige tips voor bij het opruimen van jouw kerstdecoratie? Kijk dan vooral mee!

Opruimen

Het optuigen van de kerstboom en het neerzetten van de kerstdecoratie vind ik persoonlijk altijd een van de leukste dingen om te doen met kerst, naast het lekkere eten natuurlijk 😉 Maar helaas moeten al die spullen ook weer een keertje opgeruimd worden. Vaak bewaar je de verpakkingen van de kerstballen, om ze vervolgens weer daar in op te bergen. Maar na een aantal jaar vallen die ook uit elkaar. Hieronder laat ik jullie een aantal tips zien die jou kunnen helpen bij het opruimen van al die kerstspullen en hoe je jouw huis weer in de oude staat terug krijgt. Kijk je mee?

Tip 1:

Ik vind het persoonlijk erg fijn als ik al mijn kerstspullen bij elkaar op kan ruimen. Dit kan nog best lastig zijn als je je kerstballen en andere accessoires opbergt in de dozen waar ze al in verpakt waren toen je ze kocht.

Ik was laatst aan het rondneuzen bij de Leen Bakker en Xenos voor kerstspullen, toen zag ik dat er verschillende opbergboxen te koop zijn. Hoe handig is het om al je kerstspullen daar in op te bergen? Je hebt alles bij elkaar en je kunt er meerdere erg gemakkelijk op elkaar stapelen. Daarnaast ziet het er ook meer geordend uit.


Credits: Leen Bakker

Tip 2:

Hierboven vertelde ik al het een en ander over de opbergboxen. Toen ik aan het rondkijken was voor de boxen kwam ik nog iets anders handigs tegen. Ik zag dit opbergsysteem van Sunware om je kerstballen in op te bergen. Het waren een soort kartonnen verdiepingen met gaten er in waar je de kerstballen in kunt leggen. Hierdoor komen ze niet tegen elkaar en gaan ze niet kapot. Het handige aan dit systeem is dat je bijna alle kerstballen in een doos passen. Het probleem van veel verschillende soorten doosjes los je gelijk op!


Credits: Sunware

Tip 3:

Kerstlichtjes, het is een dingetje om op te ruimen. Elk jaar kom je er weer achter dat je ze toch niet op op de juiste manier hebt opgeruimd en vervolgens zitten ze in de knoop. Kun je weer nieuwe kopen… Dit kun je gemakkelijk voorkomen door een stukje karton of een kledinghanger te gebruiken. Draai de lampjes om het karton of de kledinghanger heen en plak het uiteinde vast met tape. En je kunt je lampjes volgend jaar weer goed gebruiken.


Credits: DaveHax

MegaStores Den Haag

MegaStores Den Haag is een van de grootst overdekte winkelcentra van Nederland. Met ruim 30 woonwinkels, zoals Woonexpress, Xenos, Leen Bakker en Sanidirect, vind je alles voor jouw interieur. Naast woonwinkels kun je hier ook terecht bij winkels voor je dagelijkse boodschappen. Ben je nieuwsgierig naar het aanbod? Klik dan hier en neem een kijkje op de  website van MegaStores Den Haag.

 

Heb jij iets aan deze tips of heb jij nog wat handige tips voor ons? Ik ben benieuwd! Liefs, Tessa

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Mooie Scandinavische woonaccessoires voor in huis

De winterjas kun je alweer uit de kast halen, want de kou...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *