Dek je kersttafel

Inspiratie tijd: 2 minuten

Weten jullie allemaal al wat de pot schaft tijden de kerstdagen? Wordt er een drie gangen kerst diner gekookt of gaan jullie gourmetten? Het kan allemaal! Maar wat natuurlijk ook moet gebeuren is de tafel dekken. Hoe maak je die nou helemaal kerstdiner klaar? Dat ga ik je in deze blog vertellen!

Kerstdiner

Wat ik vooral belangrijk vindt tijdens de kerst is dat het gezellig is. Daarom vind ik het ook belangrijk dat de tafel gezelligheid uitstraalt en dat iedereen het leuk vindt om aan de tafel te zitten. Met kleine dingen kun je het al heel gezellig maken. Bij veel mensen is het standaard bord, bestek en een leuk kerst servet ernaast. Maar denk bijvoorbeeld is om een mooie servet van stof in een servet ring te doen met een kersttakje er doorheen. En vergeet vooral geen leuke decoratie zoals kaarsen :-).   


Credits: lunch and latte

Tafel dekken

Hoe gezellig ziet deze tafel eruit?! Ik liep een rondje in MegaStores Den Haag en kwam allemaal leuke dingen tegen! Deze tafel wil ik graag met jullie delen. Deze tafel kwam ik namelijk tegen bij Woonexpress. Je ziet dat ze bij deze tafel hebben gekozen voor een kleur als basis. Zoals je ziet is dat goud geworden en met de basis hebben ze van alles gemixt en gematcht. Hier op deze tafel is dus voor dingen gekozen wat bij elkaar past, maar je kan het natuurlijk ook helemaal anders doen! Meerdere kleuren door elkaar of twee kleuren kiezen en daarmee mixen.

Accessoires

Accessoires op tafel vind ik echt belangrijk. Het maakt de tafel af en het brengt sfeer in de kamer! Kaarsjes horen er natuurlijk bij! Maar zijn zoveel verschillende soorten kaarsen. Je kan kiezen voor diner kaarsen op een mooie kandelaar of mooie stompkaarsen op een dikke kandelaar of op een mooi dienblad. Wat ook erg leuk en creatief is zoals ze het op deze foto hebben gedaan. Een mooie waxinelichthouder in een krans! En als je goed kijkt zie je zoveel leuke accessoires op tafel staan! Kijk bijvoorbeeld dat hert en die mooie vaas met bloemen! Bij MegaStores Den Haag kan je echt alles krijgen om je tafel helemaal klaar te maken en ook zeker voor iedereen z’n smaak wat!

Hoe ga jij je tafel kerst klaar maken? Ik ben benieuwd, want ik ben altijd opzoek naar nieuwe inspiratie! Liefs, Isabel

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met MegaStores Den Haag. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een wijnpaal in jouw interieur? [MET KORTINGSCODE!]

We zijn altijd gek op originele producten voor in een interieur en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *