Meekijken met… Styling for all!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een make-over geven aan je huis? Waar moet je beginnen? Het is zeker niet altijd even gemakkelijk. Vooral omdat het lastig is om out-of-the-box te (blijven) denken. In deze blog kijken we mee met Marian van Styling for all! Marian heeft een interieuradvies gegeven voor een woonkamer en het resultaat ziet er prachtig uit!

Styling for all
Styling for all is een interieuradviesbureau voor iedereen die woont en/of onderneemt, en interieuradvies nodig heeft! Iedereen kan dus terecht bij Styling for all. Sinds 2009 is eigenaresse Marian van der Heide gediplomeerd interieurstyliste en in 2012 behaalde zij het certificaat ‘Siematic Stylist’. Je kan dus rekenen op een vakkundig en professioneel interieuradvies. Door de jaren heen heeft Marian niet stil gezeten! Zo is ze sinds 2011 één van de stylisten van de Wonen&Co-bijlage van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant: iedere week twee pagina’s met een kleurrijk woonadvies. Lezers met een interieurvraag krijgen antwoord van een expert! 

De opdracht
De bewoners waren ontevreden over hun toenmalige woonkamer. Ze wilden een nieuwe bank en een nieuw TV-meubel. Daarnaast moest de vloer ook worden behandeld en waren de gordijnen aan vervanging toe. Kortom: genoeg verandering was nodig! Het dressoir van de bewoners moest zwart blijven en ze waren ook nog steeds tevreden met hun zwarte salontafel. Daar moest rekening mee worden gehouden.  

Je zult straks op de foto’s zien dat de bewoners geel op de muur hadden. Ook gaven ze aan rood een mooie kleur te vinden. Hier heeft Marian dan ook zeker wat mee gedaan!

Een totale make-over
En, dan? Je weet waar men ontevreden over is of wat er anders moet, maar waar begin je? Marian vond de indeling van de woonkamer niet erg efficiënt en zag dat er meer mogelijkheden waren. Daarom heeft ze voorgesteld een plattegrond te maken, zodat ze de andere mogelijkheden ook kon laten zien. Door een plattegrond te tekenen kan je goed inschatten wat voor een meubels je kunt gebruiken, met welke afmetingen. In dit geval handig voor de TV-meubel en de nieuwe bank!

Heel wat veranderingen zouden plaats gaan vinden! Het resultaat ziet er prachtig uit. Er hangen nieuwe gordijnen, namelijk vouwgordijnen. Deze passen beter bij de haard. Daarnaast zijn er lange gordijnen aan beide zijden van de twee ramen. Ook de vloer is aangepast, want deze is namelijk geschuurd en in white wash afgewerkt. De nieuwe hoekbank is er, een nieuw vloerkleed en rode accenten in kussens en accessoires. Kortom: een totale make-over!

Hieronder de foto’s voor én de foto’s na!

Foto’s voor
Bij de vooraf foto’s is te zien dat er voornamelijk geel/beige-tinten zijn gebruikt.

8voor

9voor

10voor

11voor

Foto’s na
Wauw, wat een metamorfose! De indeling is anders en zoals je als eerste ziet: de kleur op de muur en het gebruik van rode details! Wat duidelijk te zien is dat het TV-meubel nu maar een paar planken heeft. Hierdoor staat niet overal prullaria, wat de bewoners erg prettig vonden.  

3na

5na

4na

1na

2na

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

De trend van 2018: robuuste leren bankstellen in de gaafste kleuren

Toe aan een nieuwe bank? Waar moet je dan op letten? Het...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *