Tijd voor vakantie in eigen land! 

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je herkent het misschien ook wel: je hebt hard gewerkt de afgelopen maanden, er zijn veel sociale verplichtingen geweest, de kinderen hebben veel energie gevraagd of door een andere reden ben je gewoonweg toe aan iets meer rust. Rust voor jezelf, wat meer vrije tijd en om gewoon even te doen waar jij gelukkig van wordt. Heb je binnenkort een vakantie gepland, samen met je gezin? Dan is deze blog écht iets voor jou. Ik wil je namelijk meenemen in mijn zoektocht naar meer relaxmomenten – alleen én met je gezin – tijd voor jezelf en inspirerende plekken waar je dit het beste kunt doen. Lees je mee? Let’s go! 

 

Tijd voor jou! 

Ja, je leest het goed. Het is nu echt het moment om tijd voor jezelf in te plannen. Wanneer je een vakantie hebt gepland, doe je dit gewoon ook op de manier die jij voor ogen hebt. Een boek lezen, lekker wandelen, de natuur in, met die ene vriend(in) afspreken, quality time met je gezin… noem het maar op. It’s up to you. Waar word jij gelukkig van? Schrijf deze punten eens voor jezelf op en neem dit mee als je op vakantie gaat of een weekend weg gaat. Op deze manier zorg je ervoor dat het in je vizier blijft en kun je sneller met je partner (bijvoorbeeld) schakelen als je even een stukkie gaat wandelen en hij/zij met de kids is. 😉

 

Op vakantie in eigen land 

Misschien ben je helemaal niet van plan om nu bakken met geld uit te geven aan een luxueuze vakantie in het buitenland. Snap ik! En dat is ook volkomen onnodig. Ik ben eens gaan oriënteren op vakanties in Nederland. Mooie vakantieparken waar je echt kunt genieten van meerdere faciliteiten. Zelf heb ik twee jonge dochters, dus uiteraard moet er genoeg voor hen te beleven zijn. Al snel kwam ik uit bij de Leistert. Vakantiepark Limburg gezocht? Ik was gelijk enorm enthousiast over de Leistert. Hier is echt genoeg te doen: zwemmen, indoor speeljungle, heerlijk eten, er is een animatieteam en nog veel meer. En, is het lekker weer? Dan is er buiten ook genoeg te beleven! Ik zie ons gezin al heerlijk vertoeven op dit mooie vakantiepark. 

Wanneer plan je de vakantie?

Als je jonge kinderen hebt die nog op de basisschool zitten bijvoorbeeld, dan zul je al snel vastzitten aan de vakantieperiodes. Mocht je alleen met je partner of met kinderen onder de 4 jaar komen, heb je al meer mogelijkheden. Wat ik zo zie op de website, is dat dit vakantiepark toegankelijk is in ieder seizoen: of het nou hartje zomer of juist midden in de winter is. Er is genoeg te doen en te beleven. Overdag lekker met z’n allen buiten of binnen spelen, klimmen, bewegen… en ‘s avonds genieten van een lekker diner. 

Een echt glamping gevoel?

Glamping Nederland? Daarvoor kun je ook terecht bij de Leistert. Glamping, oftewel luxe kamperen, is iets waar steeds meer mensen voor kiezen. Dat snap ik wel! Je hebt wel het gevoel van kamperen, maar is dan net wat luxer. En wist je dat de Leister met de titel ANWB Topcamping behoort tot de mooiste campings in Nederland en Europa? Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd geworden naar de Leistert en ik ben nieuwsgierig wat jij ervan vindt! 

 

En, ik weet zeker dat je hier ook als papa, mama, opa, oma (of welke rol je dan ook hebt ;-)) tot rust kan komen, want wanneer de kids het leuk hebben… is het voor jou ook fijn! Neem vooral een kijkje op de website van de Leistert.

 

Written By
More from Furnlovers

Arte behang: een verfijnde touch voor je interieur

Wellicht ken je het merk al: Arte. Voor in ons nieuwe kantoor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *