Tafels op maat

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een nieuwe tafel uitzoeken kan erg lastig zijn, want waar let je op? Zijn het de looks of moet het juist praktisch zijn? Toen ik op zoek ging naar een nieuwe tafel zocht ik veel inspiratie op het internet. Ik kwam van alles tegen maar ik wist zeker dat ik wilde gaan voor een mooie, praktische tafel die precies op maat werd gemaakt. Die combinatie leek mij perfect! In deze blog lees je alles over de mooie robuuste tafels die ik tegenkwam in mijn zoektocht.

Haal de natuur in huis

Persoonlijk vind ik het erg mooi als er natuurlijke materialen in huis zijn. Dit kan een kast zijn, een stenen muur of dus bijvoorbeeld een houten tafel. Hout geeft een warme look en een gezellige sfeer in huis. Er zijn zoveel houtsoorten met ieder een eigen karakter. Hou jij van een zacht interieur? Ga dan voor wat lichter hout. Ben jij juist gek op een stoer interieur? Kies dan voor donker hout.

Robuuste tafels

De combinatie hout met metaal zie je steeds vaker terug in het interieur. Het fijne aan een robuuste tafel is dat het bij veel verschillende soorten stijlen past. Of je nu een landelijk, industrieel of modern interieur hebt, een robuuste tafel staat altijd tof. Daarnaast is het ook makkelijk te combineren met verschillende soorten kleuren eetkamerstoelen bijvoorbeeld. Cognac kleurige stoelen vind ik persoonlijk erg mooi staan bij zo’n robuuste tafel. Maak het helemaal af met een bos bloemen en je hebt gelijk een sfeervolle tafel.

Tafel op maat

Het is echt een luxe dat een tafel op maat gemaakt kan worden. Maar heel eerlijk, het is super fijn! Zo hoef je nooit meer te zoeken naar de perfecte lengte en breedte van een tafel. En omdat ik helemaal weg ben van hout ging ik op zoek naar maatwerk tafels van eikenhout. Ik kwam zoveel mooie tafels tegen dat ik moeilijk een keuze kon maken. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze onderstaande tafel. De combinatie van hout en metaal vind ik erg stoer.

Wat vind jij belangrijk bij het uitzoeken van een tafel? Liefs, Larissa.

Comments

comments

Tags from the story
More from Larissa Enderink

Een sfeervolle inrichting creëren met rolgordijnen

Het is zo lastig om te kiezen wat je voor de ramen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *