Op naar een nieuw hoofdstuk

Inspiratie tijd: 2 minuten

Verbouwen. Er komt zo ontzettend veel bij kijken. Het is niet alleen een nieuw likje verf op de muur. Misschien heb jij jouw droomhuis kunnen kopen, maar moet er nog een hoop aan gebeuren. Of misschien is het na jarenlang woonplezier tijd voor wat vernieuwing. In deze blog helpen we jou op weg met jouw verbouwing! 

Jouw droomwoning

Het proces begint volledig bij jou zelf. Wat vind je belangrijk in en om jouw woning? Misschien heb jij liever een open keuken en is deze nu afgesloten, of andersom. Heb jij een enorme zolderruimte en kan je wel een extra kamer gebruiken? Dan kun je hier meerdere kamers van maken. Kan jouw tuin wel een kindvriendelijke-update gebruiken zodat jouw kleintjes lekker kunnen spelen? Dit zijn allerlei aspecten waar jij voor jouw woning misschien van droomt. Maar… heb je er ook budget voor? 

Cheque please! 

Je hebt jouw droomhuis gevonden. Nu nog de finishing touch. Een mooie grote achtertuin voor de kids en je kleine viervoeter. Jouw grote droomkeuken waar je jouw kookkunsten aan iedereen kan laten zien. Een kelder waar jouw partner eindelijk die gym kan gaan maken. Een thuiskantoor. Alles is perfect! Behalve de prijs… Er zit niets anders op dan lenen. Maar hoe werkt lenen nu precies? Je vraagt je vast af: ‘Wat kan ik lenen?’ Daar heeft Pricewise nu gelukkig iets op bedacht! Je hoeft maar een minimale lijst aan persoonlijke informatie in te voeren en binnen enkele seconden vindt Pricewise de lening die bij jou past! 

Aan de slag! 

Dan is het eindelijk tijd om in te gaan pakken. Gooi al het onnodige weg en neem alleen mee waarvan je zeker weet dat je het niet kunt missen. Verbouwen kun je ook wel zien als de “grote schoonmaak”. Kastjes die je de afgelopen tien jaar niet hebt aangeraakt, worden leeggehaald en schoongemaakt. Wanneer je alles leeg gaat halen om het klaar voor de verbouwing te maken, is het een mooie kans voor een grote schoonmaak. Weet je niet waar je moet beginnen? Lees hier dan tips om zo efficiënt mogelijk op te ruimen!

Dan heb je alles ingepakt wat weg kan. Maar hoe breng je het nu weg? Alles in één keer gaat nooit lukken, maar hoe minder vaak op en neer, hoe beter! Zo is het misschien handig om een aanhanger te regelen. Deze zijn vaak voor een kleine prijs per dag of uur te huren. 

Heb je al een beetje een plan gemaakt hoe je het gaat aanpakken? Lees hier onze blog met handige tips voor het verbouwen van je badkamer!  

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een whiteboard als blikvanger in jouw (home) office

Een werkplek, of dit nou thuis of op locatie is, wil je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *