Jouw dagelijkse mix van vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ieder lichaam is uniek en daarom zijn supplementen heel persoonlijk. Het is erg belangrijk om de juiste vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten in te nemen die helemaal passen bij jouw lichaam. Wij vertellen je daarom alles over Viteezy in deze blog! Dit is namelijk een merk dat gepersonaliseerde, op maat gemaakte supplementen ontwikkeld. Laten we snel verder gaan…

Behoeften van jouw lichaam

Je kent het wel… iedereen wil lekker in zijn of haar vel zitten, genoeg bewegen en gezond eten, maar soms schiet het er even bij in wanneer je drukke weken hebt. En heel eerlijk: bij mij zijn het geen weken, maar is dat altijd! Ik zou echt wel wat meer fruit willen eten bijvoorbeeld, maar vergeet het telkens. Ik ging daarom op zoek naar vitamines die mij een beetje konden helpen. Omdat ik best voorzichtig ben wat ik in mijn lichaam stop heb ik uiteraard eerst goed onderzoek gedaan! Ik kwam al snel uit bij Viteezy, ik zag het namelijk al een paar keer voorbij komen en dacht nu: “Let’s check it out!”

 

Viteezy

Even wat meer achtergrond: Viteezy is opgericht, omdat de supplementenmarkt niet transparant en simpel genoeg was. Daarom heeft Viteezy de nadruk gelegd op gepersonaliseerde supplementen en hierbij rekening gehouden met de levensstijl en doel van elk individu. Zij maken het mogelijk om de juiste supplementen op een transparante manier aan te bieden. 

 

Hoe weet ik wat bij mij past?

Nu denk je misschien, maar wat past er bij mij? Dat is heel gemakkelijk. Je kunt namelijk op de site een testje doen (kost maar drie minuten) en hierna weet je precies wat jouw lichaam nodig heeft. Deze test gaat over jouw persoonlijke eigenschappen, levensstijl en unieke doelen en is samengesteld door een team van experts en Viteezy, dus ook medisch verantwoord! Op die manier kunnen zij de juiste combinatie van vitamines, mineralen en kruiden, eiwitten aanbevelen. 

Mijn ervaring

Ikzelf vind het altijd fijn om reviews te lezen van anderen voordat ik ergens aan begin, maar nu heb ik dat al voor jou gedaan, haha! Ik slik nu al een aantal weken de vitamines van Viteezy en merk zeker een verschil. Ik voel mij veel energieker dan voorheen en ben overdag minder moe! Ook merk ik echt aan mijn huid dat het meer straalt dan voorheen. ik had het dus echt nodig. Het ziet er ook nog eens leuk uit! Je naam wordt op de zakjes gezet en op ieder zakje staat een leuke vraag, wat het heel persoonlijk maakt. Tip: zet het neer in je keuken, badkamer of op een plek waar jij regelmatig komt (zodat je ze niet vergeet in te nemen). 

 

Wil jij ook weten wat bij jouw lichaam, levensstijl en doelen past? Doe dan eens de test op de website en zorg ervoor dat jij ook lekkerder in je vel gaat zitten. 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Kom uit die stoel!

Stel je gaat verhuizen. Alle spullen moeten van jouw oude huis naar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *