Fris het nieuwe jaar in

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is weer het begin van een nieuw jaar, de kerst is voorbij, de kerstboom gaat eruit en je hebt je huis weer opgeruimd en schoongemaakt. Na uren kokkerellen, koekjes bakken en afwassen in de keuken en het spenderen van vele uren in de badkamer je op te tutten voor de feestdagen, krijgt ook al het sanitair een frisse schoonmaakbeurt. Wil jij weten hoe je dit het beste kunt doen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je sanitair lang mee gaat? Lees het in deze blog!

Afwassen met beleid

Het is heerlijk om met de feestdagen al dat lekkere eten te bereiden, gezellig om samen in de keuken te rommelen en om vervolgens te genieten van goed gezelschap. En dan komt het deel waar ik zelf iets minder vrolijk van wordt… de afwas! Je kunt natuurlijk niet zomaar alles in de afwasmachine gooien (ik raad je sowieso af om met servies te gooien, tenzij het een traditie is…). De kraan gaat aan en het water begint te lopen, je wast heel voorzichtig die mooie schaal af die je van je overgrootoma hebt geërfd. Je kunt heel voorzichtig zijn met hoe je de schaal afwast, maar waar je ook voorzichtig mee kan zijn is met het water uit jouw kraan. Je kunt namelijk een hoop voorkomen als je goed voor het water zorgt, zoals bijvoorbeeld kalkaanslag! 

Een schone kraan

Niet alleen tijdens het afwassen wil je dat er schoon water uit je kraan komt, maar ook als je je handen wast, je tanden poetst of aan het douchen bent. Ken je dat, dat je die verschrikkelijke kalkvorming weer ziet in je badkamer of toilet en weet dat je weer die speciale fles schoonmaakmiddel van achteruit je kast tevoorschijn moet halen, handschoenen aan omdat het ook niet lekker voor je huid is en schrobben maar. Het zou toch zoveel fijner zijn als je dit kon voorkomen en het je wat minder werk zou kosten om je badkamer en toilet fris te maken…

Besparen en voorkomen

Nu denk je misschien bij het voorkomen en/of genezen van kalkaanslag: “Ik kan toch gewoon elke maand zo’n fles ontkalker aanschaffen van de supermarkt?” Dan heb ik een fijn nieuwtje voor je; er bestaat namelijk iets heel handigs van Waterontharder! Dat is de AMFA4000 waterontharder. Dit is geen plastic fles die je iedere keer opnieuw moet aanschaffen en waardoor je dus ook niet bijdraagt aan het vervuilen van het milieu, maar het is een klein en subtiel apparaat wat je eenmalig installeert aan jouw waterleiding. Je hoeft verder dus niets te doen! Ik weet wel waar ik voor ga. Hoe makkelijk wil jij het hebben? Laat het me hieronder weten!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Klaar voor de zon?

Hopelijk laat het zonnetje zich snel weer zien, want wij kunnen niet...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *