Een leuke aanvulling op élk feest

Inspiratie tijd: 3 minuten

Als je een feest gaat organiseren, dan komt er een hoop bij kijken. Of het nou gaat om een verjaardag, een feest met vrienden of een andere gebeurtenis… Het begint al met de aankleding, maar denk bijvoorbeeld ook aan het eten, drinken en muziek. Kortom: genoeg te regelen! Maar waar let je nou allemaal op? En hoe maak je jouw feestje extra leuk?! In deze blog vertellen we er meer over!

Thema

Misschien vind je het leuk om een bepaald thema aan te houden voor een feest. Tegenwoordig zien we erg vaak de Ibiza stijl of een boho sfeer. Erg leuk! Vooral nu in de zomer. In de winter kun je het weer extra knus maken met veel sfeerverlichting en kaarsen.

Het is per feest verschillend wat je nodig hebt: wil je dat je gasten kunnen zitten of zijn statafels voldoende? Ook is de locatie erg bepalend. Hou je het binnen of kies je voor een buitenlocatie? Er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden! 

Eten en drinken

Op vrijwel elk feestje is er iets qua eten en drinken. Misschien wil je alleen wat hapjes of juist een heel menu. Wat ook heel leuk is, is om een barbecue te organiseren. Dit kan ook in de winter! 

Propfun

Onlangs heb ik een borrel georganiseerd voor een vriendin. Vanwege de omstandigheden konden we tijdens haar zwangerschap geen babyshower organiseren, maar… extra leuk want nu konden we cocktail night plannen! Zoals ik al vertelde, zou ik nog meer uitleg geven over hoe je elk feestje extra leuk kunt maken. Dat doe je namelijk met Propfun! Ben jij al bekend met ze? Ik vertel je er meer over!

Bij Propfun kun je een photobooth huren voor op je eigen locatie. Ideaal! Wat ik zo fijn vind, is dat je de photobooth super snel klaar hebt voor gebruik. Je hoeft dus niet uren te monteren, voordat je er plezier van hebt. 😉 De plug-and-play photobooth van Propfun is echt een musthave voor op jouw feest. Het is extra leuk dat de foto’s gelijk worden uitgeprint, hierdoor heb je jouw herinnering direct mee.

Hoe werkt het? Je haalt de photobooth op bij het afhaaladres en zet het klaar. Je steekt de stekker in het stopcontact, en ready! Je kan foto’s maken. Na gebruik breng je de photobooth terug bij het afhaaladres zonder dat je iets hoeft in te stellen. Easy! 

Bij Propfun kun je kiezen voor diverse pakketten. Zo heb je altijd wel iets dat past bij jouw wensen. Ik weet in ieder geval zeker dat jouw gasten het superleuk gaan vinden en jijzelf natuurlijk ook! 😉

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website van Propfun! Liefs. 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Design meubels van Linteloo

Hi you! Tijd voor wat nieuwe inspiratie. En, niet zomaar inspiratie, maar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *