Een industrieel interieur voor échte mannen (en stoere vrouwen)

Inspiratie tijd: 3 minuten

Persoonlijk vind ik een stoer interieur erg mooi! Houten meubelen in combinatie met ijzer bijvoorbeeld, prachtig. Hoe creëer je nou eigenlijk een industrieel interieur? In deze blog vertel ik je hoe je dit kunt doen door een paar dingen aan te passen in jouw huis. Let’s go!

Industriële stijl   

Je ziet het tegenwoordig overal! In magazines, websites en in woonwinkels. De industriële stijl is helemaal in. Eigenlijk is deze stijl ook niet weggeweest en is deze altijd populair gebleven. Bij een industriële look moet je denken aan stoer, robuust en ruwe materialen. Vooral metaal en staal wordt veel gebruikt. Denk hierbij aan kasten of tafels met een metalen/ijzeren onderstel.

Stoere meubels

Ik was al een tijdje op zoek naar nieuwe meubels voor in mijn woonkamer. Al snel kwam ik uit bij Pronto Wonen, want zij hebben zoveel toffe industriële meubels. Op deze onderstaande foto zie je bijvoorbeeld mijn favoriete eettafel: de Eettafel Romaro. Het leuke aan deze tafel vind ik dat het stoere onderstel duidelijk aanwezig is, waardoor dit echt een blikvanger is in jouw huis. De tafelbladen zijn gemaakt van Mix Rough Teak, wat een ruw effect geeft aan de tafel. Het contrast met het tafelblad en het stalen onderstel vind ik erg mooi.

Om het wat speelser te maken kun je er ook voor kiezen om aan de ene kant een bankje neer te zetten en aan de andere kant toffe stoelen. Deze stoelen hebben net als de tafel ook een metalen onderstel, matchy!

Dressoir Romaro Teakhout mix rough

Dit stoere dressoir wil ik ook even met jullie delen! Naast dat het erg leuk staat heb je ook nog eens veel opbergruimte. Door het hout geeft het een rustige sfeer en het metaal maakt het weer wat stoerder. Zet hier leuke planten op en een aantal persoonlijke spullen, zodat het echt een leuk plekje wordt in jouw woonkamer.

Last but not least:

Ben jij op zoek naar een industriële salontafel of wil je (net als ik) alle meubels combineren in huis? Dan is deze salontafel perfect! De tafel is ruim, zodat er veel op kan. Ook hier is het onderstel weer goed aanwezig, love it! Door de eettafel, het dressoir en de salontafel te combineren maak je een geheel van je woonkamer. In alle meubels komt namelijk het hout en metaal weer terug.

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren met de mooie industriële meubels van Pronto Wonen! Nieuwsgierig naar meer? Neem een kijkje op de site. Liefs.

 

Comments

comments

Tags from the story
,
Written By
More from Furnlovers

Scandinavische design lampen Pholc – nu bij Sterk Online

We kunnen er eigenlijk haast niet meer om heen… de Scandinavische interieur...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *