Een frisse start van het nieuwe jaar met Maison Berger Paris…

Inspiratie tijd: 4 minuten

Ik hou ervan als mijn huis lekker ruikt. Kaarsjes aan, geurstokjes erbij… maar tegenwoordig heb ik ook een hele mooie diffuser én een nieuwe geurbrander! Tijd voor meer inspiratie als het gaat om je huis heerlijk laten ruiken. Ik ben al jarenlang fan van Maison Berger Paris en ik laat je zien waarom! Lees je mee?

2021 – let’s go! 

Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd voor een grote schoonmaak. Althans, ik vind het erg prettig om mijn jaar zo te beginnen. Vorige week heb ik de hele zolder opgeruimd en wat geeft dat een heerlijk gevoel. 😉 Nu het buiten al snel donker wordt en het erg koud is, vind ik het extra leuk om binnen een knus en warm gevoel te creëren. Sfeer doet een hoop met je hoe jij je voelt, dus ik zou zeggen: kijk eens goed naar jouw huis en let eens op welke ruimte je nog een stuk gezelliger kan maken. 

Maison Berger Paris

Maison Berger Paris heeft diverse producten die ervoor zorgen dat jij jouw huis lekker kan laten ruiken. Denk aan geurstokjes, kaarsen, de geurbrander en meer. Ze hebben verschillende lijnen, zodat je altijd wel een geur vindt die jou aanspreekt. Dit is en blijft natuurlijk erg persoonlijk. 

Geurstokjes

Om te beginnen heb ik de geurstokjes in de geur Amber Powder. Je ruikt gelijk meerdere geuren, namelijk de geur van rozen, kaneel en peper, maar ook sandelhout, amber, vanille en witte muskus komen naar boven. Wil je meer weten over de exacte geursamenstelling? Bekijk het dan hier op de website! 

Verder heb ik ook de geurstokjes van de lijn met Lolita Lempicka. Deze geurstokjes hebben een prachtige, luxe uitstraling. Dit komt vooral door de gouden touch: het gouden sieraad, gecombineerd met het zwart maakt dat het er prachtig uit ziet. Door voor verschillende geuren te kiezen, kun je bijvoorbeeld per verdieping van je huis een andere geur creëren. Zet de geurstokjes op de badkamer, slaapkamer of hal. Het is maar net wat jij wil! 

De kaars die ik heb in dezelfde geur als mijn geurbrander en andere geurstokjes (Amber Powder) ziet er ook al zo mooi uit! Ideaal ook voor op het toilet. 

Misschien ben je al bekend met Maison Berger Paris vanwege hun Lampe Berger luchtreiniger. De Geometry Lampe Berger luchtreiniger is verkrijgbaar in giftset (te leuk om te geven aan iemand!) en komt met de geur Amber Powder. Zo combineer ik het met de kaars van hierboven en de eerste geurstokjes in dezelfde geur. Ideaal! 

Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je schenkt de vloeistof tot maximaal de helft in de Lampe Berger luchtreiniger. Vervolgens plaats je het lont erin en doe je de dop erop. Na enkele minuten haal je de dop eraf en steek je het lont aan. Wanneer het randje helemaal grijs is, kun je de vlam uitblazen en zal er een heerlijke geur uitkomen! De metalen bewerkte sierdop plaats je erover heen en zo kun je gaan genieten van een heerlijke geur! Ook erg handig als je bijvoorbeeld na het koken de eetlucht uit je huis wil. Doe de Lampe Berger luchtreiniger even aan (een half uur vind ik eigenlijk al voldoende!) en je hele huis ruikt superlekker. 

Aroma diffuser

Ik vertelde het al even aan het begin van deze blog, maar ook heb ik de mooie aroma diffuser van Maison Berger Paris. Wat ik heel fijn vind is dat je het kunt bedienen met een afstandsbediening. Er zijn meerdere standen die je kunt kiezen, bijvoorbeeld een constante geurverspreiding, maar je kunt er ook voor kiezen dat er na iedere 15 minuten en korte pauze is. Dit zorgt voor een intensere geur. De diffuser heeft ook een lampje erin, dus het staat gelijk extra gezellig! 😉 

Hou jij ook zo van een heerlijke geur in huis? Ik ben benieuwd wat je van deze producten vindt! Laat het me vooral even weten in de reacties. Liefs! 

 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maak kans op de Leaf Grow van Nuna t.w.v. €249,- [GESLOTEN]

Misschien heb je het al op mijn persoonlijke account @mariellewielheesen voorbij zien...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *