Duurzaam genieten van je wijn met Vacu Vin

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik kan ontzettend genieten van een lekker wijntje, maar de fles gaat niet (altijd) in één keer leeg. Het jammere wanneer de fles open is, is dat het dan niet heel erg lang meer houdbaar of lekker blijft en dat je daardoor soms wijn verspilt. Gelukkig heb ik daar een super fijne oplossing voor gevonden bij Vacu Vin! Namelijk, de Wine saver. Ik vertel je graag meer. 😉

Wine saver

Herken je dat… dat je een fles wijn hebt opengemaakt, maar dat je zin hebt in één glas en niet in de hele fles? Nee ik ook niet, haha! Af en toe is het daarom wel handig om niet gelijk de hele fles op te maken en de wijn op een goede manier te bewaren voor later. Ik heb zelf altijd moeite om de kurk er weer netjes in de fles te doen en daarom is de Wine saver de uitkomst. Het is een duurzame oplossing, want het doel is om hiermee wijn verspilling tegen te gaan. Zonde om wijn te verspillen toch? Daarnaast gaat het jarenlang mee, dus is het maar een eenmalige aanschaf!

Wat doet het precies?

De Vacu Vin Wine Saver kan een geopende fles wijn langer bewaren onder vacuüm. De Saver pompt de lucht met zuurstof uit de wijnfles waardoor het oxidatieproces wordt vertraagd. Hierdoor kun je de fles wijn tot wel 6 keer langer bewaren. Ideaal, de Saver is te gebruiken voor rood, wit en rosé wijn.

Een duurzaam cadeau

Niet alleen voor je eigen favoriete fles wijn is de Wine saver fijn om in huis te halen, maar het is ook superleuk om cadeau te geven. Het komt in een mooie geschenkverpakking, dus je hoeft ook niet je beste inpak skills tevoorschijn te halen om er wat moois van te maken. Zoals ik eerder al noemde is het daarnaast ook nog eens duurzaam. Het gaat jarenlang mee, je wijn gaat langer mee en wordt niet verspild en je alcoholgebruik is ook gereguleerd. 😉 Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je visite krijgt en niet iedereen dezelfde soort wijn lekker vindt. Zo kun je toch verschillende flessen open trekken, kan iedereen van zijn of haar eigen favoriete smaak genieten en kun je het daarna gewoon weer luchtdicht afsluiten om later nog eens te drinken.

Heb jij je vrienden al een uitnodiging gestuurd voor een lekker avondje wijnen? Laten we proosten op deze mooie oplossing. Santé

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

#FridayMadness: 3 budget tips voor binnenverlichting

Binnenverlichting zorgt voor veel sfeer, vind je niet? Je kunt er zelf...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *