De mooiste tassen die matchen met je interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Wij schrijven vaak over de leukste items voor in huis, zoals banken, stoelen, tafels etc. Maar hoe gaaf is het om ook lifestyle te combineren in huis! Je stijl is namelijk meer dan alleen jouw interieur. Het gaat verder dan dat, namelijk ook jouw kledingstijl is erg typerend. Meestal zegt jouw kledingstijl en interieur al heel veel over jou. Vind jij dezelfde kleuren mooi als het gaat om je huis en kleding? Het is superleuk om dezelfde kleuren te gebruiken in huis. In deze blog laten wij daarom zien hoe je dit perfect op elkaar kunt afstemmen! Let’s start. 

DO-OURO

Tassen heb je nooit genoeg… toch? Ik heb in ieder geval echt een tassenverslaving, haha! Ik vind het vooral leuk om te zoeken naar mooie, natuurlijke tassen die matchen met veel andere kledingstukken. Ook kwam ik er dus laatst achter dat het ook een mooie toevoeging is in huis. Normaal stopte ik altijd mijn tassen in een kast, maar waarom kunnen we deze juist niet showen in huis? Ik kwam laatst DO-OURO tegen en werd direct verliefd op alles wat ik zag. Deze tassen komen uit Indonesië en Portugal en worden met de hand gemaakt! Daarnaast vind ik het ook een belangrijk pluspunt dat de tassen zijn gemaakt van ecologische materialen, zoals rotan, riet en grassen. Het geeft echt een bijzondere touch

Blenden in je interieur

Het is tijd om je tassen niet meer te verstoppen! Maar wat zijn de mooie plekken om deze parels neer te zetten? Creëer bijvoorbeeld echt een mooi plekje met een rotan stoel, grote plant ernaast en een plaid erbij. De tas van DO-OURO maakt het he-le-maal af. Het is echt een toevoeging en hoort er helemaal bij. Het staat sfeervol én maakt het hoekje af.

Werkplek

Je werkkamer vind ik echt een plek waar je rustig en ongestoord moet kunnen werken. Ik vind het zelf altijd lekker om een geurkaars op het bureau te zetten en het leuk aan te kleden met accessoires. Persoonlijk vind ik het ook fijn om wat groen te plaatsen in de werkkamer, zoals een klein plantje op het bureau. Deze superleuke BALI tas van riet past helemaal bij deze onderstaande kamer (tevens bij meerdere stijlen). Door de leuke schelpjes eraan krijg je een heerlijke beach vibe.


Credits: Manon Steeghs van @manonsteeghs 

The living

Wees ook uniek in de woonkamer. Hang een mooie tas aan de kast bijvoorbeeld! Op die manier valt het op en heb je een tof detail eraan hangen. Zorg dat je niet te veel in de kast hebt staan, zodat de tas opvalt. Het hout van de kast en de rieten mand matchen perfect bij elkaar. Zorg er daarom voor dat je meerdere natuurlijke materialen bij elkaar hebt in je woonkamer. 


Credits foto: Arja van Garderen van www.zwartwitenhout.nl

Meer leuks!

Er is nog meer moois te vinden bij DO-OURO. Say what: ze hebben namelijk ook sieraden, kleding en sjaals. Het leuke is dat de items allemaal uit verschillende streken van de wereld komen en met zorg zijn uitgekozen. Combineer daarom niet alleen tassen in je interieur, maar ook kledingstukken, sieraden en sjaals. Wees creatief!

Welke tas is jullie favoriet? Ik vind het stuk voor stuk prachtige items en zie het allemaal staan in mijn huis. Nieuwsgierig naar meer items van DO-OURO? Neem een kijkje op de website. Liefs!

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DIY Kersthangers

Deze blog gaat over het maken van je eigen kersthangers. Ik laat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *