De leukste gadgets voor mannen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Mannen en gadgets… Het blijft volgens mij altijd een ding. Net zoals het bij vrouwen vaak gaat om interieur, mode of beauty. Elke man is altijd wel op zoek naar de nieuwste gadget – of ze het nou nodig hebben of niet. Maar goed, vrouwen kunnen er ook wat van, dus in dat opzicht moeten we het misschien ook gewoon accepteren. 😉 Ik kwam een toffe gadget tegen voor mannen. En, misschien vinden vrouwen het stiekem ook wel heel leuk. Lees je mee?

Mannen & gadgets

Naast het feit dat mannen zelf graag gadgets kopen, is het natuurlijk ook altijd een goed idee om ze aan gadget te geven. Een cadeau uitkiezen voor een man is niet altijd even gemakkelijk, dus waarom niet die ene gadget geven waar ze het al maanden over hebben?

Hoverboard

Jaaaa, je leest het goed: een hoverboard. We hebben het de afgelopen tijd allemaal vast wel eens voorbij zien komen. Kan je het toch niet zo goed voor je halen? Ik help je wel even op weg. 😉 Een hoverboard is eigenlijk een soort skateboard met wielen aan de zijkanten. Een hoverboard is wendbaarder dan een skateboard en je kunt er scherpe bochten mee maken.

DENVER

Misschien is het handig als ik je een voorbeeld geef van een hoverboard. Ik kwam een hoverboard tegen van het merk DENVER. De hoverboard heeft een strak design en de snelheid gaat maximaal 12 km per uur.

Schermafbeelding 2017-05-03 om 11.15.19

Een hoverboard is dus zeker niet alleen voor kinderen, maar ook voor mannen! Ik ben eigenlijk wel benieuwd… wat zijn jullie favoriete gadgets? Voor mannen en vrouwen?

hoverboard-2003088_1920

Deze blog was echt een keer iets anders dan alleen interieur, maar gaat meer over lifestyle in het algemeen. Zouden jullie het leuker vinden om vaker zulke blogs te lezen? Let us know!

Ga jij een hoverboard kopen voor jezelf of je partner? Ik ben benieuwd. 😉
Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

DYYK: uniek en mooi design

Let’s introduce to you… DYYK. Ken jij dit Nederlandse merk al? Onlangs...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *