De leukste accessoires voor je smartphone

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een smartphone is niet meer weg te denken tegenwoordig. Je gebruikt je telefoon voor meer dingen dan je doorhebt. Even het weerbericht checken voor je weggaat, een spelletje spelen en je social media kanalen up-to-date houden. En ohja… een telefoon is natuurlijk gemaakt om mee te bellen. 😉 Er zijn niet alleen allerlei apps voor op je telefoon, maar er zijn ook een hoop accessoires om bijvoorbeeld je telefoon mee te beschermen. Ik vertel je er graag meer over. Lees je mee?

Op alles voorbereid

Er komt zoveel meer kijken bij een telefoon dan alleen de telefoon zelf. Er zijn allerlei telefoon accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de batterij die je regelmatig moet opladen, daar heb je een oplader voor nodig en misschien ook een powerbank voor onderweg. Of een telefoonhouder voor in de auto, super handig als je je telefoon ook als navigatie gebruikt. 

Ook wil je je telefoon en het scherm zo netjes mogelijk houden en beschermen tegen krassen en barsten, hiervoor heb je een hoesje nodig en een screenprotector. Naast telefoons, heb je tegenwoordig voor in huis ook allerlei slimme technologieën, lees hier meer over slimme koelkasten bijvoorbeeld.

Perfect bij je outfit

Zoals ik hierboven al noemde wil je je telefoon ook zo lang mogelijk goed houden. Hiervoor is handig om een telefoonhoesje te gebruiken. Je kunt je telefoonhoesje afstemmen op je outfit, of een persoonlijke herinnering met je mee dragen door een eigen ontwerp te kiezen voor je hoesje. Ben jij opzoek naar iphone 11 hoesjes? Je kunt hier meer dan gewoon alleen een bescherming voor je telefoon van maken. Kies bijvoorbeeld voor een hoesje met koord. Als jij geen zin hebt om een tas mee te dragen om alleen je telefoon in mee te nemen, kun je deze gemakkelijk meenemen én past het helemaal bij je outfit.

Is een hoesje met koord niet helemaal jouw ding, maar ga je liever voor een hoesje wat matcht bij je outfit en tas? Dan kun je voor een leren hoesje kiezen, wat leuk te combineren is met deze mooie tassen! Voor de echte klunzen onder ons, zoals ik. Bestaan er ook hoesjes die speciaal extra valbescherming bieden. Als jouw telefoon vaak uit je handen glipt, dan is wat extra bescherming niet overbodig.

Weet jij al wat je nodig hebt voor je telefoon en wat bij jou past? Ik hoop dat ik je heb mogen inspireren met deze blog!

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een intercomsysteem voor je voordeur

In de afgelopen jaren is er een sterke groei geweest in de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *