Alle notities op één plek

Inspiratie tijd: 3 minuten

Plannen, studeren, werken… overal heb je papier, notitieboekjes en schriften voor nodig. Het is altijd een gedoe om voor elk vak, of voor iedere maand of methode weer een ander boekje mee te nemen. Op een gegeven moment gaat dat vaak ook fout. Je vergeet één keer je notitieboekje en alles staat weer door elkaar! Dit probleem hebben veel mensen. Maar daar is nu een oplossing voor! In deze blog vertel ik je graag wat meer over Bambook. Lees je mee? 

Bambook? 

Bambook is een uitwisbaar notitieboek. Je vraagt je misschien af, wat daar mee bedoeld wordt? Met een uitwisbaar notitieboek wordt bedoeld dat je op elke bladzijde jouw geschreven woorden uit kunt wissen. Dit is mogelijk door het speciale papier. Het papier heeft namelijk een white-board effect. Alles wat je erop schrijft kan je er met een vochtig doekje binnen no-time af halen! En, extra handig: de inkt veegt niet uit als je er met je hand overheen gaat.

Wanneer je klaar bent met je pagina, kun je deze scannen met de Bambook app. Zo staan op jouw telefoon, tablet of Ipad al jouw pagina’s bij elkaar. Door op deze manier een digitaal boekje bij te houden, heb je zero papierverspilling!

Welke Bambook past bij jou? 

Het leuke aan de Bambooks is ook dat je verschillende kleuren en maten hebt! Heb je bijvoorbeeld vaak een volle tas of altijd juist maar een kleine tas mee. Dan is het veel handiger als je een A5 formaat hebt. Heb je juist veel ruimte in jouw tas en wil je graag veel ruimte hebben om te schrijven. Dan is een A4 formaat meer iets voor jou! 

Bij Bambook kun je ook zelf jouw notitieboek samenstellen. Hier kies je eerste een formaat en kleur. Wanneer je hier een keus in gemaakt hebt, wordt je doorverwezen naar een pagina waar je de binnenkant kan kiezen. Per ongeveer tien bladzijden kun je verschillende functies kiezen. Hierbij kun je denken aan een to-do list, ruitjes, bladmuziek, stipjes en ga zo maar door. 

Are you a planner?

Plannen vinden vele mensen erg lastig. Hoe handig is het dan om een Do-book te hebben! de inhoud bestaat uit maand- en weekplanners. Zo kun je alles goed bij elkaar zetten en mis je nooit meer die tandarts afspraak. In totaal bestaat het boekje uit 40 bladzijden, oftewel 20 vellen. Ook krijg je bij dit boekje een gratis pen. Voor meer overzicht kun je ook nog kiezen voor de gekleurde stiftenset en tabbladen. Zo zie je niets meer over het hoofd en staat alles mooi op een rijtje! 

Op Madagaskar

Wist je dat voor elk boekje dat verkocht wordt, er een boom wordt geplant op Madagaskar? Over de jaren is er al meer dan 90% van het bos en  regenwoud gekapt. Dit is een gevaar voor de biodiversiteit. Met het herbebossingsproject dat Bambook samen met Eden Projects uitvoert, dragen zij samen bij aan het herstellen van Madagaskars ecosysteem! 

Wat laat je nog wachten? Let’s plan together! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Even voorstellen: Karina tijd voor een frisse wind

Aangenaam, ik ben Karina Kramer, 36 jaar, getrouwd en moeder van 3...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *