Landelijke vazen in een interieur

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik merk vaak dat de landelijke stijl in een aparte hoek wordt gestopt, terwijl dit helemaal niet nodig is. Je kunt de landelijke interieurstijl namelijk uitstekend combineren met andere stijlen. Het is maar net welke producten je kiest. Landelijke accessoires doen het bijvoorbeeld vaak super goed in combinatie met een andere interieurstijl. Of wat dacht je van landelijke vazen, bloempotten en schalen? Ik vertel je er meer over in deze blog!

Landelijke vazen

Landelijke vazen hebben een mooi landelijk accent. Bijvoorbeeld een touw om de hals of het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Of er is een mooi ornament op bevestigd. Brocante vazen brengen veel sfeer en het ziet er dan ook super uit als je een mooie bos bloemen erin doet. Op en top gezelligheid. 😉 Ik wil je een aantal landelijke vazen laten zien van Sfeerleven.

Wit is sowieso altijd een goed idee! Onderstaande vaas is daarvan een goed voorbeeld.

img_15234

Dit vind ik ook een prachtige, witte vaas. Zoals je ziet springen de bloemen er echt uit. Zo mooi!

img_15304

Je kunt echt van alles in een vaas doen. Het hoeven niet altijd bloemen te zijn. Takken zijn bijvoorbeeld ook een aanrader! Per seizoen kun je het weer anders aankleden. Met Kerst hang je er kerstballen in en met Pasen maak je er een paastak van. Genoeg ideeën!

img_15248

Het sfeerbeeld hieronder ziet er toch super gezellig uit?! Het is maar net wat jij wilt, want je kunt het helemaal persoonlijk afstemmen! Een mooi vintage kastje in combinatie met een glazen vaas? Ik hou ervan!

img_15290

Landelijke vazen combineren

Landelijke vazen kun je perfect combineren. Als je bijvoorbeeld een strakke eettafel hebt, plaats je er een brocante vaas op en je hebt gelijk meer sfeer. Het is ook niet mooi als alles zo steriel eruit komt te zien. Een vaas biedt meer contrast. Naast vazen kun je ook kiezen voor bloempotten en schalen. Bloemen in een mooie vaas of bloempot doet zoveel! Het vrolijkt je huis echt op. Pak dat ene salontafeltje en plaats er een vaas op! Op deze manier kun je allerlei gezellige plekjes in huis maken. Op onderstaande foto zie je ook weer de botanische trend terugkomen. Er zijn dus zoveel mogelijkheden!

img_15284

Of ga juist voor een girly look:

img_15281

Ik ben benieuwd wat jij vindt van deze landelijke vazen! Waar zou jij zo’n vaas wel neer willen zetten? Laat het me weten. Liefs, Mariëlle.

 

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sfeerleven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

#FridayMadness: 3 budget tips voor een herfst interieur

Herfst is een gezellig seizoen door de gekleurde blaadjes, truien en chocomelk....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *