Professionele kunst lenen in Amsterdam

Inspiratie tijd: 2 minuten

De laatste paar jaren wordt het steeds populairder om professionele kunst aan de wand te hebben hangen in je woning of kantoor. Er bestaan verschillende opties voor het aanschaffen van kunst. Zo kun je natuurlijk in een museum of in een winkel op zoek gaan naar een schilderij of kunstwerk waarna je het volledige bedrag zult betalen. In dit soort gevallen word jij dus de algehele beheerder van het schilderij of het kunstwerk. Naast het kopen van kunst, kun je er ook voor kiezen om juist kunst te huren. Je kunt bijvoorbeeld bij AbrahamArt tegen een bepaalde prijs per maand kunst huren. Je huurt dus werken van professionals zonder dat je de volle pond hoeft te betalen. AbrahamArt is een optie voor kunstuitleen in Amsterdam.

Een zeer flexibele optie

Wanneer je kiest voor kunstuitlenen in plaats van kopen, zul je al snel genoeg merken dat deze optie zeer flexibel is. Hiermee wordt bedoeld dat je erg flexibel kunt zijn in het huren van schilderijen en kunstwerken. Zo betaal je namelijk een bepaald bedrag per maand voor een kunstwerk. Ben je na een aantal weken het schilderij meer dan zat? Dan kun je er dus voor kiezen om het schilderij terug te brengen naar het depot waarna het weer wordt aangeboden aan andere klanten. Ben je juist enorm tevreden over het schilderij in jouw kamer? Dan kun je er voor kiezen om het schilderij langer te laten hangen of om het schilderij over te kopen. Deze moeilijke maar leuke keuze ligt volledig bij jou.

 

Een zeer betaalbare optie

Je kunt zelf bepalen hoeveel geld je per maand wilt uitgeven aan kunst. Wil je juist wat geld besparen en in je eigen zak houden? Dan kun je er gemakkelijk voor kiezen om wat goedkopere kunst te huren die daarentegen wel ontzettend goed bij je interieur past. Doordat de keuze bij jou ligt, heb je ook goed zelf in de hand hoeveel geld je aan kunst uitgeeft. Daarnaast heb je ook iedere maand de kans om de huur op te zeggen. Zit je dus opeens krap bij kas? Wees dan niet bang om de huur van de kunstwerken op te zeggen. Wie weet kun je over een aantal maanden weer nieuwe kunst huren. Je hebt het allemaal volledig zelf in de hand qua financiële zaken.

Een hele eenvoudige optie

Het is ook belangrijk om erbij te vermelden dat het uitlenen van kunst een hele eenvoudige optie is. Vaak hebben bedrijven, zoals AbrahamArt, een eigen website. Op deze website staat vaak het hele assortiment aan kunst. Aan de hand van foto’s en korte toelichtingen kun je een goed beeld schetsen van de kunstwerken die aangeboden worden. Hierdoor kun je dus voor jezelf thuis op de bank al een keuze maken welk kunstwerk het meest geschikt is. Nadat je de keuze hebt gemaakt, is het een kwestie van bestellen en afwachten. Vaak wordt de kunst gratis bezorgd én opgehangen.

 

Ben je toch niet helemaal tevreden over het kunstwerk? Dan kun je het kunstwerk altijd retourneren. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Furnlovers 1 jaar! [MET GIVE AWAY!] [GESLOTEN]

De afgelopen maand hebben we het al vaker benoemd, maar vandaag is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *