Prachtige kunst voor in je huis van KUNSTBLOC

Inspiratie tijd: 4 minuten

Ik was de afgelopen tijd opzoek naar een andere manier om een persoonlijke touch aan mijn interieur te geven, zonder dat het op een standaard manier is zoals in de vorm van foto’s of posters. Nu kwam ik KUNSTBLOC tegen en was ik direct verkocht! Hieronder vertel ik je meer en geef ik je een aantal handige tips, lees je mee?

Een persoonlijk interieur

Wanneer je je interieur wat persoonlijker wil maken, kun je bijvoorbeeld kiezen voor mooie foto’s in een fotolijst. Toch is dit wat ‘standaard’ en snap ik maar al te goed als je ook een keer iets anders wil. 😉 Toen ik KUNSTBLOC tegenkwam was ik gelijk ontzettend enthousiast, want hoe persoonlijk en uniek wil je het maken?! Niet alleen de afbeelding die wordt uitgewerkt is persoonlijk, maar het is ook écht een bijzonder stuk dat je krijgt. Het wordt voor jou gemaakt, dus er is ook maar één exemplaar van. Of het nou gaat om een portret, dier, natuur, of wat dan ook…: het is altijd uniek.

Ik ben niet de enige die zo onder de indruk was, want wist je dat één van de kunstwerken zelfs in het Rijksmuseum heeft gehangen? Het onderstaande portret van de oude man is dus extra bijzonder!

Kies een mooie plek

Het staat supertof om een mooi handgemaakt schilderij in je woonkamer op te hangen boven de bank bijvoorbeeld. Op die manier valt het direct op! Of heb je een andere plek in huis die wel wat meer sfeer mag krijgen? Kies er dan voor om een schilderij aan de muur in de hal te hangen. Maak het af met een mooie spiegel, plant en kapstok erbij en je hebt direct een goede eerste indruk bij binnenkomst in jouw huis. 

Over KUNSTBLOC

KUNSTBLOC maakt prachtige kunstwerken op duurzaam katoen. Dit wordt gemaakt door Anca Blok: een gepassioneerd kunstenares die duidelijk voor ogen heeft hoe ze een kunstwerk wil maken en een groot inlevingsvermogen heeft. Alles wordt gemaakt met houtskool, wat een prachtige, sfeervolle en gevoelige uitstraling heeft. Hierdoor staat het niet alleen stijlvol in jouw interieur, maar geeft het ook een bijzonder en warm gevoel. 

Als basis voor het schilderij wordt altijd een foto genomen. Deze foto maakt Anca het liefste in haar atelier, mocht dit niet mogelijk zijn dan voldoet een eigen foto ook. De juiste belichting, scherpte en contrasten van de foto zijn erg belangrijk voor het eindresultaat. Op deze manier wordt het schilderij nog gedetailleerder. Door Anca’s ervaring en basisopleiding op de fotoacademie weet ze dit altijd op de juiste manier vast te leggen. De emotie is overduidelijk te zien in het schilderij en is daardoor bijna levensecht! Een tip is dan ook om de foto’s in het KUNSTBLOC-atelier te laten maken, zodat je zeker bent van het juiste uitgangspunt. 

Bedrijven

De kunstwerken worden niet alleen voor particulieren gemaakt, maar kunnen ook voor bedrijven gemaakt worden. Wil jij op als bedrijf op een bijzondere manier jouw visie of missie vastleggen? Dat kan ook bij KUNSTBLOC! Heel erg leuk en bijzonder. Op deze manier creëer je echt een statement in je kantoor en heb je iets in huis wat 100% past bij jou en jouw bedrijf. Hoe zoiets werkt? Om te beginnen wordt er in een afspraak gekeken naar jouw wensen. Vervolgens kun je kiezen welke afwerking je wil (ijzeren lijst of opgespannen doek). Leuk om te weten is dat Anca de ijzeren lijsten zelf op maat last. KUNSTBLOC gaat ermee aan de slag en voordat je het weet kun je genieten van jouw unieke kunstwerk! 

Een bijzonder cadeau

Niet alleen voor een je eigen huis of voor je bedrijf kun je een persoonlijk stuk aanvragen, maar ook kun je voor een heel persoonlijk cadeau bij KUNSTBLOC terecht. Dit kan in de vorm van een groot schilderij, maar ook kleiner, door middel van de brievenbus kunst. Je kunt bijvoorbeeld voor een huwelijksjubileum een trouwfoto laten maken! 

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je meer zien? Ga dan naar de Instagram, Facebook of website!

Fotografie door Daisy Ranoe en Lode Greven 

 

 


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Je huis kerst proof maken

De feestdagen komen steeds dichterbij! Dus alle gezellige kerst spullen kunnen weer...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *